Σελίδες

31 Ιανουαρίου 2021

Εφιαλτικά στοιχεία από το Ισραήλ: Έχει εμβολιάσει το 50% του πληθυσμού και τα κρούσματα ανεβαίνουν!

Σε πανικό βρίσκεται η παγκόσμια κοινότητα, καθώς βλέπει ότι στο Ισραήλ το οποίο έχει εμβολιάσει το 53% του πληθυσμού του με το εμβόλιο της Pfizer/ BioNTech τα κρούσματα όχι μόνο δεν πέφτουν αλλά αυξάνονται, κάτι που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και ειδικά της πρώτης δόσης.
 
Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε και στους πίνακες από τις 20 Δεκεμβρίου το Ισραήλ έχει εμβολιάσει το 53% του πληθυσμού του και παρόλα αυτά ο δείκτης θετικότητας (το ποσοστό των θετικών τεστ) που δείχνει και την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα παραμένει στο 5% και μάλιστα έχει αυξηθεί, από την περίοδο πριν τον εμβολιασμό.
 
Το ποσοστό εμβολιασμένων 
 
Το ποσοστό των θετικών τεστ  
 
Την ίδια στιγμή που ο εμβολιασμός δεν φαίνεται να αποδίδει το Ισραήλ έχει διακόψει όλες τις πτήσεις προς και από το εξωτερικό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου ενώ έχει επιβληθεί και lockdown.  
 
Παράλληλα, όλο ένα αυξάνονται οι φωνές που αμφισβητούν τις ανακοινώσεις των εταιριών για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ενάντια στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, με πολλούς να υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και πως απλά οι εταιρίες προβαίνουν σε αυτές τις δηλώσεις διότι γνωρίζουν πως οποιαδήποτε παραδοχή αναποτελεσματικότητάς από μέρους τους θα σημαίνει την μαζική ακύρωση των παραγγελιών του εμβολίου τους. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.