Σελίδες

26 Δεκεμβρίου 2020

Θαύμα! «Εξαφανίστηκε» μετά τη συμφωνία για το Brexit η... «νέα» μετάλλαξη του κορωνοϊού από τη Βρετανία!!!! (νεοταξική αηδία έχει καταντήσει η Ε.Ε.)

Γράφει ο Αρης Δημητρακόπουλος
 
Ως «δια μαγείας» εξαφανίστηκαν από τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ, μετά την εμπορική συμφωνία της ΕΕ με τη Βρετανία για το Brexit οι τρομολαγνικές ειδήσεις για τη «νέα» μετάλλαξη του κορωνοϊού από το Ηνωμένο Βασίλειο που ήταν γνωστή και κυκλοφορούσε στην Ευρώπη από τον... Σεπτέμβριο.
 
Μετά από τη συμφωνία η νέα μετάλλαξη μάλλον έπαψε ξαφνικά να αποτελεί σοβαρό λόγο ανησυχίας ή μήπως δεν αποτελούσε ποτέ ή τουλάχιστον ήταν κάτι που ήταν γνωστό εδώ και μήνες και υπήρχε ήδη σε πολλές χώρες;
 
Πάντως ταυτόχρονα με τα δημοσιεύματα πολλές χώρες της ΕΕ έκλεισαν τα σύνορα με το Ηνωμένο Βασίλειο και η Κομισιόν κάλεσε έκτακτη συνέλευση για να δει πως θ' αντιμετωπίσει η ΕΕ τη «νέα» μετάλλαξη.
 
Λίγες μέρες αργότερα και ενώ η συμφωνία ήταν πλέον κοντά η έκτακτη συνέλευση της Κομισιόν αποφάσισε να εκδώσει σύσταση οι χώρες της ΕΕ να ανοίξουν πάλι τα σύνορά τους με το Ηνωμένο Βασίλειο. Τόσο απλά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.