Σελίδες

28 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΟΥ αλλάζει τον ορισμό της «Ανοσίας της Αγέλης», ξαναγράφοντας εκατοντάδες χρόνια επιστημονικής κατανόησης, μόνο για να προωθήσει και επιβάλλει τα εμβόλια

24 Δεκεμβρίου 2020 δείτε το άρθρο εδώ: https://humansarefree.com/2020/12/who-changes-definition-of-herd-immunity-to-push-vaccines.html [1]
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άλλαξε(!!!) τον ορισμό της «ανοσίας της αγέλης», εξαλείφοντας τη κρατούσα συναίνεση, πριν από τη COVID, ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί επιτρέποντας σε έναν ιό να εξαπλωθεί μέσω ενός πληθυσμού και επιμένοντας ότι η «ασυλία της αγέλης» επιτυγχάνεται αποκλειστικά μέσω…εμβολίων!!
 
Η αλλαγή αυτή συνέβη ξαφνικά σε μια ενότητα του ιστότοπου του ΠΟΥ με τίτλο «Νόσος του κορονοϊού (COVID-19): Ορολογία, αντισώματα και ανοσία».
 
Ο αρχικός ορισμός του ΠΟΥ (αρχειοθετείται εδώ ) αναφέρει ότι η «ανοσία της αγέλης» επιτυγχάνεται όταν ένας πληθυσμός είναι άνοσος είτε μέσω εμβολιασμού είτε ανοσίας που αναπτύχθηκε μέσω προηγούμενης μόλυνσης . Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και άτομα που δεν έχουν μολυνθεί, ή στα οποία μια μόλυνση δεν έχει προκαλέσει ανοσοαπόκριση, προστατεύονται επειδή τα άτομα γύρω τους που έχουν ανοσία μπορούν να λειτουργήσουν ως αποσβεστήρες μεταξύ αυτών και ενός μολυσμένου ατόμου.» 
 
 
Ο αρχικός ορισμός αποτυγχάνει να ορίσει την επιστημονική συναίνεση πριν από τη COVID σχετικά με την έννοια της «ανοσίας της αγέλης», που είναι όταν ένας πληθυσμός προστατεύεται από έναν ιό επειδή αρκετά άτομα έχουν μολυνθεί με αυτόν και έχουν δημιουργήσει ασυλία στην κοινότητα. 
 
Ωστόσο, η ενημερωμένη έκδοση του ΠΟΥ είναι ακόμη πιο ακραία, επιμένοντας ότι η ασυλία των κοπαδιών μπορεί να επιτευχθεί μόνο με προγράμματα μαζικού εμβολιασμού. 
 
«Η ανοσία της αγέλης», επίσης γνωστή ως «ανοσία πληθυσμού» (population immunity), είναι μια έννοια που χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό, με την οποία ένας πληθυσμός μπορεί να προστατευτεί από έναν συγκεκριμένο ιό εάν επιτευχθεί ένα κατώτατο όριο εμβολιασμού», δηλώνει ο ιστότοπος του ΠΟΥ, προσθέτοντας, «Ανοσία αγέλης επιτυγχάνεται όταν προστατεύεις τους ανθρώπους από έναν ιό και όχι όταν τους εκθέτεις σε αυτόν»  
(Σημ.: Ατεκμηρίωτες ψευδοεπιστημονικές ανοησίες πλην όμως εξυπηρετούν άριστα τα σχέδια αποπληθυσμού του πλανήτη της ΝΤΠ). 
 
«Η ανοσία της αγέλης» υφίσταται όταν εμβολιασθεί ένα υψηλό ποσοστό του πληθυσμού», δηλώνει ο ιστότοπος, παραλείποντας εντελώς την αρχικό ορισμό της «ανοσίας της αγέλης», που είναι ότι ένας πληθυσμός αποκτά ανοσία σε έναν ιό όταν εκτίθεται σε αυτόν. 
 
Καταγγελία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης: Ο Αρχηγός του ΠΟΥ πρέπει να διερευνηθεί για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 
 
Αλλάζοντας τον ορισμό της «ανοσίας της αγέλης», ο ΠΟΥ αναθεωρεί κυριολεκτικά (Σημ.: Χρησιμοποιώντας ψευδοεπιστημονικές ανοησίες) εκατοντάδες χρόνια επιστημονικής κατανόησης ως προς το τι πραγματικά σημαίνει ο όρος σε μια προφανή προσπάθεια να φιμώσει οποιοδήποτε επιχείρημα ότι η «ανοσία της αγέλης» θα ήταν μια καλύτερη προσέγγιση για την καταπολέμηση της COVID -19 παρά τα αντιεπιστημονικά διεστραμμένα βάρβαρα μέτρα όπως τα Απαγορευτικά (lockdowns) και τις κοινωνικές αποστάσεις [δείτε τι συνέβη στη Σουηδία και τη Λευκορωσία , δύο χώρες όπου δεν επιβλήθηκαν σκληρά Απαγορευτικά και εντολές μασκοφορίας]. 
 
Πηγή: Summit.news 
 
Δικτυογραφία: 
[1].-- WHO Changes Definition of 'Herd Immunity', Literally Re-writing Hundreds of Years of Scientific Understanding, Just to Push Vaccines 

1 σχόλιο:

  1. Ενα ''μπουκέτο'' σωτήρων ,που αγωνιούν να μας σώζουν με βασανιστήρια διαρκείας ....
    ............Ο διευθυντής του ΠΟΥ έχει ισχυρούς δεσμούς με τον Μπιλ Γκέιτς, το Ίδρυμα Κλίντον, τον Δρ Fauci, την Κίνα και…τη Γενοκτονία ................και πολλά άλλα παγκόσμια λελούδια .
    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ...
    Lockdown δε θέτε, μάσκες δε θέτε, εμβόλιο δεν θέτε ......
    Τελικά… θέτε ή δεν θέτε;
    Μα τι θέτε τέλος πάντων;...
    Θα συμμορφωθείτε, θέτε δεν θέτε.....γατάκια ...
    Με λίγα λόγια την βάψατε !!!!... ΣΥΓΝΩΜΗΝ ...ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ !
    Εγώ αυτό κατάλαβα στην απλή ταπεινή εξήγηση του άρθρου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.