Σελίδες

25 Νοεμβρίου 2020

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ προτείνει οι περιορισμοί για τη COVID (Καραντίνες, Μάσκες, Κοινωνικές Αποστάσεις κλπ.) να συνεχιστούν ακόμη και μετά το εμβόλιο

Καλώς ήλθατε στη Νέα Κανονικότητα.
 
24 Νοεμβρίου 2020
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
========== 
Άρθρο του Paul Joseph Watson για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο SUMMIT NEWS, δείτε το εδώ: 
 
Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προτείνει (Σημ:. «διατάζει») οι περιορισμοί για τον «κορονοϊό» ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ακόμη και μετά την ευρεία διάθεση ενός εμβολίου. 
 
Ο Tedros Adhanom Ghebreyesus δήλωσε τα ανωτέρω στο Twitter μετά από τις ειδήσεις σχετικά με τα πολλά νέα εμβόλια που φέρονται να «είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της COVID-19» και βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης. 
 
«Από την αρχή της πανδημίας COVID19, γνωρίζαμε ότι ένα εμβόλιο θα ήταν απαραίτητο για τον έλεγχο της πανδημίας. Αλλά είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ένα εμβόλιο θα συμπληρώσει τα άλλα εργαλεία που έχουμε καιόχι να τα αντικαταστήσει», δήλωσε ο Ghebreyesus. 
 
Συνεχίζοντας, προσέθεσε ότι οι καραντίνες (Απαγορευτικά), η παρακολούθηση, η ανίχνευση επαφών και άλλα μέτρα θα συνεχιστούν ακόμη και μετά την ευρεία διάδοση της λήψης των εμβολίων από τον πληθυσμό. 
 
 
Όπως έχουμε διεξοδικά επισημάνει, πολλά άλλα εξέχοντα άτομα έχουν ισχυριστεί ότι οι κυλιόμενες καραντίνες(απαγορευτικά), η υποχρεωτική μασκοφορία, η κοινωνική απόσταση και οι άλλοι περιορισμοί είναι εδώ για να μείνουν μετά το τέλος της πανδημίας.
 
Στο βιβλίο του «Covid-19: The Great Reset» (Σημ:.το βιλίο που μας δείχνουν οι φωτογραφίες ότι διαβάζει ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης), ο γνωστός πλέον παγκοσμιοποιητής Klaus Schwab, εξέχων στέλεχος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ισχυρίζεται ότι ο κόσμος «ποτέ» δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό, παρόλο που ο ίδιος παραδέχεται ότι ο κορονοϊός «δεν αποτελεί νέα υπαρξιακή απειλή».
 
Ένας ανώτερος αξιωματούχος του Στρατού των ΗΠΑ δήλωσε επίσης ότι η μασκοφορία και η κοινωνική απόστασηθα γίνουν μόνιμες, ενώ ο συντάκτης για τη «Διεθνή Ασφάλεια» του CNN, Nick Paton Walsh ισχυρίστηκε ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας θα γίνει «μόνιμη», «απλά ένα μέρος της ζωής» και ότι το κοινό θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό. [2],[3]
 
Σχολιάζοντας το θέμα, ο Joseph Massey είπε ότι η δήλωση του Ghebreyesus επιβεβαίωσε εκ νέου το γεγονός ότι οι Kαραντίνες με πρόσχημα τη COVID αφορούν περισσότερο την «κοινωνική μηχανική» παρά το τέλος της «πανδημίας».
 
«Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας, ούτε είμαι αρνητής της COVID, αλλά άνθρωποι σαν αυτούς και οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις τους, δύσκολα μας αποτρέπουν να μην πιστέψουμε ότι οι καραντίνες (απαγορευτικά) αφορούν περισσότερο την κοινωνική μηχανική από ό,τι την ανάσχεση ενός ιού», έγραψε στο Twitter, καταλήγοντας: «Ένα εμβόλιο δεν αποτελεί «συμπλήρωμα» του να σε απομονώσουν και φιμώσουν σαν ζώο». 
 
 
Δικτυογραφία: 
 
[1].-- Head of WHO Suggests COVID Restrictions Will Continue Even After Vaccine – Summit News 
[2].-- Senior U.S. Army Official Says There’ll Never Be a Return to “Normal” Post-COVID – Summit News 
[3].-- CNN Says We’re Never “Getting Back to Normal” – Summit News 

1 σχόλιο:

  1. Δεν πανε ολοι μαζι ολοι αυτοι να ''κουμπουριαστουν'' να γλυτωσει ο πλανητης ;;;
    Ο καθε πικραμενος βαζει το λιθαρακι του στο στραγγαλισμο των ζωων μας .
    Οσο οι νεοι κ οι δραστηριες γενιες καθονται κ τα μασανε ,ας ζησουν με οτι τους σερβιρουν .
    Ειναι τοσο πολυ μελετημενο κ καλοσχεδιασμενο ολο το σεναριο ,που η τριχα εγινε τριχια κ το μυρμηγκι ελεφαντας .
    Το μονο που μενει σε οσους θελουν μια λογικη μεση λυση του προβληματος του ιου κ για ενα λογικο χρονοδιαγραμμα ,ειναι να πιεσουν ολες αυτες τις ακροτητες σε σοβαροτητα.
    Εκτος εαν μας πουν ευθαρσως .[ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ Κ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ. ]...........Αλλα δεν θα το πουν ποτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.