Σελίδες

26 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (υπογράψτε)

ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Απαιτούμε από την Βουλή των Ελλήνων την κατάργηση του άρθρου 1 §§ 1 και 2 περ. α΄ και β΄ του νόμου 4682/2020. Με τις διατάξεις αυτές επιβάλλονται, μετά από γνώμη του ΕΟΔΥ, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, ο υποχρεωτικός κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, η υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και η υποχρεωτική νοσηλεία όλων των Ελλήνων λόγω κορωνοϊού. Οποιουδήποτε κορωνοϊού και όχι μόνο του Covid-19. Mε απλές υπόνοιες κινδύνου μετάδοσης κορωνοϊού. 

Απαιτούμε επίσης την κατάργηση του άρθρου 4 § 3 περ. iii εδ. β΄ του νόμου 4675/2020. Με τη διάταξη αυτή προβλέπεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των Ελλήνων για την αποτροπή διάδοσης νοσημάτων, των κορωνοϊών συμπεριλαμβανομένων. 

Πρόκειται για πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των Ελλήνων. 

Υπογράψτε ΕΔΩ

Δείτε τους επίμαχους νόμους ΕΔΩ και ΕΔΩ 

1 σχόλιο:

  1. Ο πλανητης υποφερει απο εναν ιο ....το ποσο ειναι θανατηφορος κ σε ποια ποσοστα κ σε ποιες ηλικιες κ με ποια προβληματα ,ακομα το ψαχνουν αλλα το σεναριο λιγακι ''βρωμαει'' .
    Μεχρι πριν 1 μηνα ολα τα εμβολια ειχαν επιπλοκες κ προβληματα στους εθελοντες κ μερικα ειχαν αδρανοποιηθει !!...μεχρι που το ρωσικο εμφανίστει κ ως δια μαγειας ολη η δυση ολες οι μελετες ολες οι ερευνες καρποφορησαν κ ολοι βγαλανε το εμβολιο τους με ποσοστα θεωρητικα ανω του 90/100 ολα !!!
    Μια χαρα νομιζω κ ισως υπαρχει ελπιδα καποια να ειναι κ σοβαρα κ να σκοτωσουν λιγοτερους οι ιοι
    Ομως αυτοι οι νομοι οι πολυ περιεργοι οι πολυ ...μπαμ κ κατω κανουν κ πολυ την σκεψη των ανθρωπων να πιστευει οτι ο σκοπος δεν ειναι τοσο αθωος ,κ με το δικιο τους.
    Διοτι , η αναγκαστικη κ με την βια δια νομου υποχρεωση εμβολιασμων , εαν τους διαβασεις .... ειναι κατακριταιο ...κ φυσικα εαν καποιος θελει ας το κανει ...οχι ομως με το σπαθι στον λαιμο του αν καποιος εχει ακομα ενδοιασμους κ δεν θελει να εμβολιαστει αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.