Σελίδες

29 Νοεμβρίου 2020

Τομάρια με στολή αστυνομικού κυκλοφορούν ανάμεσά μας βάζοντας πρόστιμα.... (παίζουν με τα νεύρα μας....)

Η αστυνομία εξακολουθεί να εκτελεί τις εντολές που έχει λάβει για κυνηγητό μασκοφόρων, ενώ δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από πολίτες που καταγγέλλουν πλήρη αναλγησία, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους. Ακόμα ένα αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κρέστενα της Ηλείας όπου αστυνομικοί του ΑΤ ...καθώς πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση των μέτρων, εντόπισαν έναν ηλικιωμένο έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και του επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ. Ο ηλικιωμένος άνδρας που πήγε να παραλάβει την αγροτική σύνταξη των 360 ευρώ, την έχασε στην ουσία επειδή δεν είχε κατεβάσει τη μάσκα του κάτω… από τη μύτη!
 
Εκλιπαρούσε κλαίγοντας 
 
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Μάκη Νοδάρου στον IONION FM, πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ο ηλικιωμένος έβαλε τα κλάματα μπροστά στον αστυνομικό, εκλιπαρώντας τον ότι δεν θα έχει ούτε να φάει εάν αναγκαστεί να πληρώσει το πρόστιμο. Ωστόσο, ο αστυνομικός δεν πτοήθηκε. 
 
«Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά. Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή, προκλητικά και άδικα. Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού» δήλωσε στην εκπομπή αυτόπτης μάρτυρας. 
 
Πηγή: apokalypseis.com
το είδαμε ΕΔΩ
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ευτυχώς αυτό το αίσχος δεν χαρακτηρίζει όλους τους αστυνομικούς...
Υπάρχουν πολύ καλά παιδιά και με κατανόηση για τον πολίτη... που απλά κάνουν συστάσεις.
Ομως όταν οι κυβερνώντες είναι κοπρόσκυλα της Νέας Τάξης και το πράγμα οδηγείται μέρα με την μέρα στα άκρα με το ψέμα, την παραπληροφόρηση και τον τρόμο που σπέρνουν οι νεοταξίτες, αναπόφευκτα θα εμφανιστούν και τα ρεμάλια της Νέας Τάξης...
Τα κοπρόσκυλα του συστήματος...
Να μην το πληρώσει ΠΟΤΕ το πρόστιμο ο παππούς και ας τον πάνε στα δικαστήρια....
Κανονικά πρέπει να μας δίνουν τα στοιχεία του αστυνομικού και του παπού και να κάνουμε ονομαστικές καταγγελίες...

Και αν αντέχουν τα κτήνη ας μην σβήνουν αυτά τα πρόστιμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.