Σελίδες

25 Νοεμβρίου 2020

Ερωτηματικά: Φονικότητα κορονοϊών του έτους 2019, τι ΔΕΝ μας είπαν ΕΟΔΥ και Κυβέρνηση

Γράφει ο Απολλόδωρος 
 
Τσιόδρας 20/5/2019: «ο Η1Ν1 μπορεί να αποβεί μοιραίος για ανθρώπους που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου... Είναι παρόμοια η φετινή σεζόν με άλλες χρονιές που κυκλοφορούσε ο Η1Ν1...και προσβάλλει νεαρότερες ηλικίες, ενώ ο Η3Ν2 για παράδειγμα, είναι πιο θανατηφόρος. Απλώς δεν τον μετράμε πολύ καλά, γιατί μας ξεφεύγει».
 
Δηλαδή, εν πλήρη γνώσει του κυβερνητικού ΕΟΔΥ (Τσιόδρας κλπ.) τα στελέχη της γρίπης (κορονοϊοί), πέρυσι το 2019, «έκαναν πάρτυ» σπέρνοντας τον θάνατο τόσο στις νεαρές όσο και στις μεγαλύτερες ηλικίες και τόσο ο ΕΟΔΥ όσο και η κυβέρνηση.
 
ΔΕΝ έλαβαν και ΔΕΝ επέβαλλαν ΚΑΝΕΝΑ απο τα μέτρα που επιβάλλουν σήμερα, για έναν άλλο κορονοϊό, όπως Καραντίνες (Απαγορευτικά), Μάσκες, Κοινωνικές Αποστάσεις, Τηλεργασία, Τηλεκπαίδευση, Κλείσιμο Ορθόδοξων Εκκλησιών κλπ. 
 
ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να τα λάβουν και ΝΑ ΤΑ επιβάλλουν ώστε αυτοί να «σώσουν χιλιάδες ζωές», όπως «έσωσαν φέτος» σύμφωνα με τη δήλωση του ίδιου του Τσιόδρα ότι τα ως άνω μέτρα «έσωσαν τις ζωές πάνω απο 13.000 ανθρώπων». 
 
Το ερώτημα είναι:  
Υπάρχουν Ποινικά κολάσιμες τυχόν πράξεις ή/και παραλείψεις από τα εμπλεκόμενα, φέροντα την ευθύνη, πρόσωπα τα οποία, ομολογημένα παρακολουθούσαν και εγνώριζαν ότι «είχε ξεφύγει η φονικότητα των ιών της γρίπης» το έτος 2019;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.