Σελίδες

30 Οκτωβρίου 2020

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ (βίντεο)

από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Είναι ηλίου φαεινότερον πλέον ότι ο Ελληνισμός είναι επίσημα υπο διωγμόν. Ανήμερα της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, όχι μόνο ακύρωσαν τις παρελάσεις, αλλά απείλησαν, τρομοκράτησαν, προσέβαλαν και γενικότερα έκαναν τη ζωή δύσκολη σε όποιους Έλληνες θέλησαν να βρεθούν έξω από το σπίτι τους επειδή κρατούσαν τη σημαία μας.
 
Και μάλιστα το ίδιο κατεστημένο που ξεπουλά εδώ και χρόνια τη χώρα κάθε μέρα και περισσότερο επιμένει να μιλά για πατριωτισμό και προδοσίες δίνοντας μαθήματα αντινόησης.
 
Την ίδια στιγμή το μέτωπο που έχει ανοίξει το μπαλαντέρ των παγκοσμιοποιητών Ερντογκάν με το παιδί των Ρότσιλντ Μακρόν έχει υπερβεί το πλαίσιο των δυο χωρών. Μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο εκφράζουν το μίσος τους για τον δεύτερο ενώ στη Γαλλία ακούσαμε για μια ακόμα Ισλαμική επίθεση σε εκκλησία της Νίκαιας. 
 
Την εκπομπή μπορείτε να δείτε και στον ιστότοπο του Αγγελου ΕΔΩ
 
Οπως κάθε φορά ο Αγγελος παρουσίασε το βιντεό του στο νεοταξικό Youtube 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.