Σελίδες

31 Οκτωβρίου 2020

Οι Έλληνες τους ενοχλούν!

Όποιο πολιτικό πρόσωπο θέτει σωστές προτεραιότητες για τον τόπο και τον λαό του και τις υπηρετεί μπορεί να ελπίζει ότι θα επιτύχει στο έργο του. Οι υπόλοιποι και θα ζημιώσουν τις χώρες τους και, μόλις παρέλθουν οι καιροί τους, θα τιμωρηθούν από τη λήθη, η οποία κυριολεκτικά αφανίζει τις ασημαντότητες. 
 
Εκείνοι που δεν θέτουν σωστές προτεραιότητες ασχολούνται με ουτιδανά ζητήματα, έχουν στρεβλή ή ολότελα εσφαλμένη εικόνα για τις χώρες τους, μόλις χάσουν την όποια ισχύ τους, θα αποτελέσουν σύντομα θολές δυσάρεστες αναμνήσεις κι έπειτα από λίγο το όνομά τους δεν θα «λέει» τίποτα στο κοινωνικό σύνολο.
 
Η κυβέρνηση της Ελλάδας αναμφίβολα «πάσχει» σ’ αυτόν τον τομέα: της διάκρισης του σημαντικού από το ασήμαντο. Αυτήν ειδικά την εποχή, που προέχει η αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής και ο Νεοοθωμανός τύραννος της γείτονος δεν κρύβει τις προθέσεις και τα σχέδιά του εναντίον του Ελληνισμού, η κυβέρνηση κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ρίξει το ηθικό του λαού στα Τάρταρα, απαγορεύοντας κάθε εκδήλωση που τονώνει το εθνικό φρόνημα, ακυρώνοντας τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και διώκοντας απηνώς τους Ελληνες πατριώτες που προσπάθησαν, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες των μαχών του ελληνοϊταλικού πολέμου.  
 
Το «Oruc Reis» συνεχίζει να κάνει τις βόλτες του στο Αιγαίο και τώρα πλέει κάπου ανάμεσα σε Ρόδο και Κάρπαθο. Την Παρασκευή η Μονή της Χώρας, ένα ορθόδοξο χριστιανικό ορόσημο της Κωνσταντινούπολης, θα μετατραπεί σε τζαμί με προσωπική εντολή του Ερντογάν. Μέσα στην Ελλάδα αλωνίζουν οι ισλαμιστές έποικοι και πληθαίνουν οι πληροφορίες για τις σχέσεις πολλών εξ αυτών με τρομοκρατικούς κύκλους και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Παρά ταύτα, το πρόβλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν φαίνεται να είναι η Τουρκία αλλά οι Ελληνες!  
 
Ο γιαλός δεν είναι στραβός. Η κυβέρνηση στραβά αρμενίζει, αλλά το πλοίο δεν είναι δικό της. Είναι η πατρίδα μας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη… βουλιάξει. 
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

    Ἄν δὲν μᾶς ἀποστραφεῖ ὁ μεγαλοδύναμος καὶ ἀξιωθοῦμε τὴν εὐλογία του, τὰ ἀκροθαλάσσιά μας θὰ στολισθοῦν ἀπὸ εὔμορφες πολιτεῖες, ἡ σημαία ἡ Ἑλληνικὴ θὰ δοξάζεται εἰς τὰ πελάγη, ἥμερα δένδρα θὰ ἀνθίζουν εἰς τὰ ἄγρια βουνά, καὶ οἱ ἐρημιὲς θὰ πληθύνουν ἀπὸ κατοίκους – καὶ ὄχι εἰς τὲς ὄψιμες ἡμέρες τῶν ἀπογόνων ὅσα σοῦ προλέγω, ἀλλὰ ἐσὺ θὰ τὰ ἰδεῖς ποῦ ‘σαι νέος θὰ ζήσεις καὶ θὰ γεράσεις. Ἕνα μόνο φοβοῦμαι πολὺ καὶ μὲ δέρνει ὑποψία, τρέμω τὴν ἀπειρία σας. Ἄν ἡ κυβέρνησις τύχει νὰ συμπορευθεί μὲ συμφέροντα ξένων δυνάμεων- ἐπειδὴ κάθε τόπος ἔχει χωριστὰ τὸ μυστήριο τῆς ζωῆς του, τὸν νόμο τῆς εὐτυχίας του -, ἂν πλανεθεῖ ὁ ἑλληνισμὸς σας καὶ σηκωθεῖ σκοτάδι μεταξὺ μας, ὥστε ἐσεῖς νὰ μὴ διαβάζετε εἰς τὴν καρδίαν μου, θολωθοῦν καὶ μὲ οἱ ὀφθαλμοί, ποῖος ἠξεύρει; Ποῦ θὰ πᾶμε; Τὶ θὰ γενοῦμε;

    Ἐτινάξετε τὸ καβούκι τῶν ἀλλοφύλων, ἀλλ’ οἱ πλεκτάνες τῆς διπλωματίας ἔχουν κλωστὲς πλανήτριες, φαρμακερές, κλωστὲς θανάτου, ἄφαντες, καὶ ἐσεῖς δὲν τὲς ἐννοεῖτε. Κατεβαίνω πολεμιστὴς εἰς τὸ στάδιον, θὰ πολεμήσω ὡς κυβέρνησις, δὲν λαθεύομαι, τὸν ἔρωτα τῶν προνομίων ποὺ εἶναι φυτευμένος εἰς ψυχὲς πολλῶν, τὰ ὀνειροπολήματα τῶν λογιωτάτων ξένων πρακτικῆς ζωῆς, τὸ φιλύποπτο, κυριαρχικὸ καὶ ἀνήμερο ἀλλοεθνῶν ἀνδρῶν.

    Ἡ νίκη θὰ εἶναι δικὴ μας, ἂν βασιλεύει τὴν καρδίαν μας, θεὸς ζηλότυπος, μόνο τὸ αἴσθημα τὸ Ἑλληνικό ὁ φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης». ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

    Μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilykoukfamily.blogspot.com › 2019/09
    Sep 18, 2019 — Μιλούσαν και μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από τον Ελληνικό Πολιτισμό, την φιλοσοφία, τις αρχές της Δημοκρατίας κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.