Σελίδες

27 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γράφει ο Παπα-Ηλίας Υφαντής
 
Τούρκος δημοσιογράφος έλεγε σε Έλληνα συνάδελφό του: »Εσείς οι Έλληνες έχετε μεγάλο πολιτισμό, πράγμα, που δεν ισχύει για μας. Αλλά έχετε επίσης και προδότες, που επίσης δεν έχουμε εμείς»!
 
Και βέβαια δεν θ’ αρχίσουμε την ιστορία της ελληνικής προδοσίας απ’ τον αρχαίο Εφιάλτη. Θα πάμε κατευθείαν στους σύγχρονους. Και πιο συγκεκριμένα από τότε που μπορώ προσωπικά να θυμάμαι. Όπως στην περίπτωση του πατρός Μητσοτάκη, τον οποίο ο Αντρεάς Παπανδρέου κατάμουτρα χαρακτήριζε ¨εφιάλτη». Καθώς το 1965 αποστάτησε από την Ένωση Κέντρου, για να οδηγηθούμε στις αλλεπάλληλες αλλαξοπρωθυπουργίες και να καταλήξουμε στη Χούντα. Ένα σενάριο, που απ’ την αρχή ως το τέλος φέρει στην ούγια του την υπογραφή των ΗΠΑ, οι οποίες αποσκοπούσαν ακριβώς στην διχοτόμηση της Κύπρου για χάρη της Τουρκίας.
 
Και βέβαια το παγκόσμιο κατεστημένο ειναι πολύ γαλαντόμο απέναντι στα εκάστετε ανδρείκελά του: Έτσι ο πατήρ Μητσοτάκης, πέραν των οποιωνδήποτε άλλων αφανών ανταλλαγμάτων, αξιώθηκε και με την ανάρρηση στον πρωθυπουργικό θώκο. Για να μπορεί έτσι υπό θέσεως ισχύος να προωθεί προς τους πάτρωνές του τις προδοτικές εκδουλεύσεις. Μεταξύ των οποίων ήταν, απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω, και η προδοσία της Μακεδονίας.  

Για να ερθεί στη συνέχεια η θυγατέρα του κ. Μπακογιάννη να μας πει ότι «εθνική γραμμή» ήταν να δοθεί στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Όπερ και εγένετο χάρη στον εξοχότατο και εντιμότατο κ. Τσίπρα, που έγραψε το αισχρότατο έπος της προδοσίας της Μακεδονίας. Κατόρθωμα για το οποίο παρ΄ολίγο, όπως τότε διεθρυλείτο από τα ΜΜΕ (=Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως), να πάρουν μαζί με τον Ζάεφ και το βραβείο Νόμπελ και για το οποίο σε κάθε περίπτωση αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος.  
 
Για να πάρει, στη συνέχεια τη σκυτάλη της προδοσίας ο υιός Μητσοτάκη, ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με την Κίρκη του Βερολίνου, τον Πάιατ και τον Εργοντάν «δουλεύουν» αόκνως την προδοσία του Αιγαίου. Για την οποία, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, τον θεμέλιο λίθο έθεσε και πάλι ο χαρισματικός για την περίπτωση πατήρ Μητσοτάκης. Ο οποίος σε συνέντευξη προς τον Παπαχελά, όταν ρωτήθηκε ςχετικά με το Αιγαίο, με όλη εκείνη, την παμπόνηρη φυσικότητα: Το πράγμα είναι πολύ απλό: Το Αιγαίο θα το μοιράσουμε με τους Τούρκους. Εμείς θα πάρουμε το μεγαλύτερο κομμάτι και οι Τούρκοι το μικρότερο.  
 
Και είδατε με πόση αβρότητα η τσογλανοπαρέα ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Μέρκελ μας ευχαριστούν για την αποδοχή των ολοένα και περισσότερων βιασμών εκ μέρους της αειβάρβαρης Τουρκίας. Ενώ παράλληλα τα χρυσοπληρωμένα και μπουκωμένα με κάπου σαράντα εκατομμύρια ΜΜΕ προωθούν με μεγάλη μαεστρία την κατατρομοκράτηση του λαού αφενός με την αναιδή προκλητικότητα των Τούρκων και αφετέρου με τα αδιάλεπτα κορονοϊκά δελτία μαζικής κατατρομοκράτησης. Παρότι οι επαΐοντες μας πληροφορούν ότισχετικά με τους Τούρκους σ’ αυτή τουλάχιστο τη φάση έχουμε υπεροπλία. Παρόλες τις «φιλότιμες» διαχρονικές προσπάθειες του προδοτιού εσμού να αποδυναμώσουν όσο γινόταν περισσότερο το στράτευμα και αριθμητικά αλλά και από πλευράς εξοπλιστικών μέσων. 
 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.