Σελίδες

9 Σεπτεμβρίου 2020

Τουρκικό UAV στον αέρα μόλις ξεκίνησε η φωτιά στη Μόρια. ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ (η ΠΑΝΑΓΙΑ κλαίει για να μας αφυπνίσει)

«Μόλις η φωτιά ξέσπασε στη Μόρια, ένα τουρκικό UAV άρχισε να πετά απέναντι από τη Λέσβο. Οι Τούρκοι παρακολουθούσαν όλη την εξέλιξη των γεγονότων μέσα στη νύχτα, με την εικόνα που μετέδιδε το uav. Το πως ξεκίνησε η φωτιά στη Μόρια είναι ένα ερώτημα που απασχολεί και γι΄ αυτό στη σύσκεψη στο Μαξίμου είχε κληθεί ο διοικητής της ΕΥΠ» https://www.militaire.gr/toyrkiko-uav-ston-aera-molis-xekinise-i-fotia-sti-moria/ 
«Financial Times-Αρθρο εξηγεί τι «παίζεται» στην Ανατολική Μεσόγειο μετά την ανακάλυψη μεγάλων κοιτασμάτων» 
https://www.iefimerida.gr/kosmos/ft-diakybeyma-krisis-anatoliki-mesogeio-apomonosi-toyrkias 

Το προσφυγικό – μεταναστευτικό και τα ενεργειακά γιατί δεν τα συσχετίζουν;

Εχθές κατά μια συγκυρία οι Εγγλέζοι και οι Ολλανδοί εκκένωσαν την νήσο Λέσβο από τους τουρίστες υπηκόους τους (όπως και από άλλα Ελληνικά νησιά) με χρονικό όριο την 4η πρωινή ώρα της Τετάρτης (στις 2 η ώρα τα ξημερώματα 13000 χιλιάδες άστεγοι βγήκαν από το κατεστραμμένο ΚΥΤ της Μόριας εν μέσω πανδημίας και με διεγνωσμένα κρούσματα- παράξενα πράγματα) 

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος -Αναταραχή μετά τη φωτιά, 13.000 μετανάστες στους δρόμους» 
https://www.iefimerida.gr/ellada/se-katastasi-ektaktis-anagkis-i-lesbos 

«Φωτιά στη Μόρια: Στάχτες το ΚΥΤ, οι μετανάστες στον δρόμο, ανάμεσά τους 35 με κορωνοϊό -Σε έκτακτη κατάσταση το νησί» 
https://www.iefimerida.gr/ellada/fotia-sti-moria-stahtes-kyt-13000-metanastes-sto-drom

 «Για τέσσερις μήνες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Λέσβος»  
https://www.stonisi.gr/post/11260/gia-tesseris-mhnes-se-katastash-ektakths-anagkhs-khryxthhke-h-lesvos 

«ΕΙΚΟΝΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ σε Μητρόπολη της Αττικής δακρύζει ακατάπαυστα και από τους δυο Οφθαλμούς ανήμερα της εορτής του Γενεσίου ΤΗΣ.» 
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/blog-post_34.html 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ στην Αθήνα κλαίει για εμάς και για αυτά που έρχονται (ΒΙΝΤΕΟ) 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.