Όπως ξέρουμε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και συχνά ενώνεται με άλλα που μαζί καμια φορά δημιουργούν ακόμα και χειμάρρους. Τις προηγούμενες μέρες είδαμε σε διάφορα μέρη της γης έντονες εκδηλώσεις κατά των τυραννικών μέτρων που λίγο έως πολύ εφαρμόζει σχεδόν κάθε κυβέρνηση στον κόσμο.
Ταυτόχρονα όλο και περισσότεροι ειδικοί βγαίνουν, μιλούν και οργανώνονται ενάντια στο επιβεβλημένο αφήγημα. Όχι ότι οι ελεγκτές της πληροφορίας έχουν σκοπό να μη συνεχίσουν τις ψυχολογικές επιχειρήσεις αλλά σα να μου φαίνεται πως πλέον περισσότερο τους βλάπτουν παρά τους ευνοούν, για τον απλό λόγο ότι είναι αποδομημένες οι μέθοδοι τους.
Οπως ήταν φυσικό το νεοταξικό Youtube μην αντέχοντας τις αλήθειες του βίντεο το κατέβασε διότι παραβαίνει τους όρους (της πολιτικής ορθότητας)....
Και ο αγαπητός μας φίλος το ανέβασε και πάλι στο brighteon από όπου μπορούμε να το δούμε ελεύθερα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.