Σελίδες

30 Αυγούστου 2020

Η φωτογραφία από την Τουρκία που ξεγυμνώνει τις δήθεν “δημοκρατικές ευαισθησίες” των Ευρωπαίων…

Την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να αποδείξουν τις “δημοκρατικές τους ευαισθησίες” και το “σεβασμό τους στο διεθνές δίκαιο”, στη Λευκορωσία και στην υπόθεση του Ρώσου Αλεξέι Ναβάλνι παριστάνουν προκλητικά ότι δεν ξέρουν ή δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται στην Τουρκία. Στη φωτογραφία μια γυναίκα που δεν είναι πια στη ζωή.

Είναι η Εμπρού Τιμτίκ, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στην οποία άδικα βρέθηκε. Την οδήγησε εκεί με συνοπτικές διαδικασίες το καθεστώς Ερντογάν. Η δικηγόρος Εμπρού Τιμτίκ πολέμησε αβοήθητη το καθεστώς. Επί 238 ημέρες έκανε απεργία πείνας! Έφυγε χθες από τη ζωή.

Δεν διαπιστώσαμε καμία απολύτως ευαισθησία από τους “δημοκράτες” της ΕΕ. Κανείς τους δεν θέλει να τα “χαλάσει” με τον Ερντογάν. Η Τουρκία έχει προτείνει σε όλους να γίνει η νέα Κίνα τους. Προσφέρει φθηνά ημερομίσθια, ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, φθηνό κόστος παραγωγής με λίγα λόγια. Αρκούν αυτά για να ξεχάσουν στο λεπτό οι Ευρωπαίοι και τις “δημοκρατικές ευαισθησίες” και το “διεθνές δίκαιο”.

Το κακό είναι ότι απ΄ αυτούς περιμένουν οι δικοί μας κυβερνώντες…βοήθεια. 

ΠΗΓΗ: www.militaire.gr (29/8)

1 σχόλιο:

  1. Αληθεια, ποσα ΜΜΕ ασχοληθηκαν για την δολοφονια ουσιαστικα μιας νεας ευτολμης αντιστασιακης τουρκαλας δικηγορου που τα εβαλε μεχρι εσχατου τελους με το εγκληματικο αιμοσταγες καθεστως Ερντογαν .... ;;;; Αν επροκειτο για καποιο κουτσομπολιστικο θεμα θα βουιζαν τα καναλια Τωρα ειναι ενα ανθρωπινο δραμα, ενας θανατος ηρωικος και μαρτυρικος και ομως η Εμπρου αντεξε και θυσιαστηκε για τα φυλακισμενα ανθρωπινα δικαιωματα στη φασιστικη Τουρκια και δυστυχως ολοι ενοχα σωπαινουν Γιατι; 238 μερες απεργια πεινας!!!
    Ω ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.