Σελίδες

31 Αυγούστου 2020

Αργύρης Αρβανίτης (ιατρός): «Κανείς γιατρός δεν θα υπέγραφε ότι η μακροχρόνια χρήση της μάσκας δεν δημιουργεί προβλήματα υγείας» (ηχητικό)

από το κανάλι FOCUS FM 103,6

1 σχόλιο:

  1. Διαβαζοντας κ ακουγοντας ολο αυτο το χρονικο διαστημα, για την χρηση μασκας -φιμωτρο ,κ παρατηρωντας τους συνανθρωπους μου,εχω διακρινει ή τεραστια υπερβολη στην χρηση της, πχ στο μηχανακι με κρανος κ μασκα ...στο αυτοκινητο ο τζιτζικας να πεθαινει κ αυτος με κλειστα παραθυρα κ μασκα ...στην θαλασσα στο μπανιο με μασκα ! σκεφτομαι οτι ο φυτεμενος τρομος -φοβος-σανος με παραγγελιες κατα ριπας απο τα μμε κανανε δουλιτσα !
    Μετα παρατηρησα αυτους, που δεν κανουν καν την ορθη !!! χρηση της κ ουτε προκειτε γιατι απλα κοροιδευουν αυτους που τους δουλευουν .
    Εαν υπηρχε μια εβδομαδα ,χωρις τα προστιμα ,τοτε θα εβλεπαν ολοι ποια ειναι η πραγματικοτητα των σκεψεων των πολιτων κ ποια θα ειναι η συμπεριφορα τους ...σαν κατι να ακουστει ...ΕΚ-ΠΛΗΞΗ !!!!
    Εαν δρομολογουσαν απο την αρχη,μετρα λογικα με πειθω για την ατομικη ευθυνη κ οχι μεσα στον πανικο τους αποφασιζουμε διαταζουμε αναριθμητες αλληλοσυγκρουομενες γνωμες ,αποφασεις ,διαταγες , αντιφατικες ερευνες ,ισως ο κοσμος να τους πιστευε σαν αληθινους .
    Δεν ειχαν μαλλον συμβουλους με φαια περισσευμα κ δωσανε εναν αχταρμα ειδησεων με μπολικη σαλτσα θανατου .
    Μας ανακοινωνουν ΑΚΟΜΗ θανατους υπεργηρων ....θανατους σε γηροκομεια ....θανατους σε συνανθρωπους μας με προβληματα κ πριν πολλα υγειας, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΦΕΡΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ .
    Δεν πεθαναν ουτε απο ατυχημα σε ορειβασια ουτε σε σκι στα χιονια ουτε οδηγουσαν φορμουλα ή κανανε ακροβατικα ! ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΛΙΓΟ Κ Ο ΙΟΣ .
    Αλλα πεθαναν απο τις βλαβες που δημιουργει καθε λοιμωξη σε ατομα με ανοσοποιητικο σμπαραλια .
    Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;;; ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ...ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ .ΝΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ,ΑΛΛΑ Απο τις βλαβες που δημιουργησε στα οργανα .....τα ιδια πραγματα ειναι σαν αποτελεσμα...ονομα αλλαζουν πιο πιασαρικο πιο φρεσκο για τα μελλουμενα !
    Γιατρος δεν ειμαι ,αυτα που λογικα βλεπω γυρω μου σχολιαζω ,στο μετρο του σωστου ή του λαθους ειναι μονο στην κριση των αλλων κ απολυτα σεβαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.