Σελίδες

27 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΤΟΥΡΚΕ!!

Αυτή είναι η μοίρα σου, Ερντογάν, και λαέ της Τουρκίας!...
Να προσκυνάτε μέσα στον μεγαλύτερο ναό της Ορθοδοξίας! Αυτή είναι η δύναμη του Χριστιανισμού, της Ορθοδοξίας, της Αγια - Σοφιάς!
Χαίρεστε· τί χαίρεστε;...


Προδότες του εαυτού σας είστε! της πατρίδας σας, της θρησκείας σας! Οι αγιογραφίες δεν σβήνουν, δεν αποκρύπτονται!! Θα είναι πάντα εκεί να σας θυμίζουν πόσο αδύναμοι, πόσο άδειοι άνθρωποι είστε χωρίς τα όπλα και το χρήμα σας! 

Έτσι Τούρκε!... Προσκύνα μέσα στην Αγιά Σοφιά, στον ναό της Ορθοδοξίας!... Τόσο αμόρφωτος είσαι που δεν σέβεσαι καν τον δικό σου Θεό ...και αυτή είναι η διαφορά μας! Έλληνας σε τζαμί δεν θα προσκυνούσε ούτε με την βία !... θα έβρισκε τρόπο να αυτοκτονήσει ...

Ευχαριστούμε, Ερντογάν, που έδειξες παγκοσμίως ποιά είναι η δύναμη της Αγιάς Σοφιάς, της Ορθοδοξίας, του Χριστιανισμού!

Διά ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ.

(ευχαριστώ τον φίλο Δαναό για την αποστολή)

2 σχόλια:

  1. Η αληθεια ειναι οτι κ εμενα μου το εστειλε ενας φιλος .
    Μεχρι εκεινη την στιγμη που το διαβασα ,δεν ειχα καν σκεφτει αυτην την παραμετρο σκεπτικου κ φυσικα ''ταπωματος'' της βλαστημιας των τουρκων .
    Πραγματικα ειναι καθηλωτικο κ μονο διαβαζοντας το ,ποσο μαλλον να δινει στεγνα ...οτι ηταν η μεγαλυτερη κουταμαρα ,σε μια πολιτικη κ γεωστρατηγικη σκακιερα , να μπλεξεις θρησκεια κ συμβολο.
    Απλα τωρα ο σαλταρισμενος ,αρχισε να ξετυλιγει το κουβαρι ,που θα τον κανει κουκουλι .
    ...και δεν θα ειναι μονο μιας αραχνης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ27 Ιουλίου, 2020 10:48

    Search Results
    Web results

    Περί εορτών, προσευχών στην Αγία ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilykoukfamily.blogspot.com › 2020/05
    Translate this page
    May 29, 2020 - Περί εορτών, προσευχών στην Αγία Σοφία και πανηγυριών των βαρβάρων, για την Άλωση της Βασιλεύουσας... Μια δέουσα μικρή απάντηση όσον ...

    Απόσπασμα....
    Τι ρίζες έχετε στην Μ. Ασία, τι ρίζες είχατε στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Κύπρο...; Τι διεκδικείτε ακόμη και σήμερα.... Τι; Των προγόνων σας γη; Από που και ως που... Στις στέππες της βαθύτερης βάρβαρης Ανατολής ζούσαν σε σπηλιές και δέντρα..... απολίτιστοι και αχρείοι.... Όταν οι Έλληνες είχαν φιλοσοφία και πολιτισμό, εσείς επικοινωνούσατε με νοήματα...
    «Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν».

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....

    ΑΧΝΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...

    ΣΕ ΠΟΤΙΣΜΈΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΖΕΙΤΕ..... ΒΑΛΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ...... ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΆΚΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ......

    Όστις σκάπτει λάκκον θέλει πέσει εις αυτόν και ο λίθος θέλει επιστρέψει εις τον κυλίοντα αυτόν.
    Παλαιά Διαθήκη (Παροιμίαι ΚΣΤ’ 27)

    Και το Κοράνι σας λέει.....
    «Οι Έλληνες [πάντα] θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] (Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.