Σελίδες

31 Μαΐου 2020

«Μίκρυνες την ζωή σου Ερντογάν και τον χάρτη της πατρίδας σου, η οποία θα διασπαστεί θέλεις δεν θέλεις!» (video)

Η καλύτερη απάντηση που δόθηκε ποτέ στον Ερντογάν προέρχεται από τα χείλη ενός παπά, ο οποίος συνδέει την Αποκάλυψη με την αναζωπύρωση του Ελληνισμού! 

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος 

Ο πατήρ Θεοχάρης είναι εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Πέντε Μαρτύρων Πολυστύλου Καβάλας. Εκεί φυλάσσονται τα Τίμια Λείψανα των Αγίων Ευστρατίου, Αυξεντίου, Ευγενίου, Μαρδαρίου και Ορέστου. Στην, ιστορικής σημασίας, ομιλία του προς το εκκλησίασμα (τον Αύγουστο του 2019) απευθύνθηκε με λόγο ευθύ, φλογερό και εμπνευσμένο στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίον αποκάλεσε «γενίτσαρο». Εκεί, ο π. Θεοχάρης εξιστόρησε και εγκωμίασε τη συνεχή παρουσία του Ελληνισμού στα σημερινά τουρκικά εδάφη και προέβλεψε την νίκη του Σταυρού και της Ελλάδας επί του τουρκισμού.

Είναι μια ομιλία που αξίζει να παρακολουθήσετε ολόκληρη για να θερμανθεί η καρδιά σας με την άσβεστη φλόγα της ευσέβειας και της αρετής, που κινεί το Γένος μας εδώ και χιλιετίες, και να πάρετε το θάρρος που προσπαθούν να σας «κλέψουν» οι φορείς της απόγνωσης, που προκαλείται από την απόσταση από τον Θεό. Δείτε το video!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.