Σελίδες

2 Μαΐου 2020

INKA ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ Αθήνα 602/29.04.2020 

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ !!!!!!.
ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας (ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ) ουδεμία σχέση έχει με το παραπλανητικό δημοσίευμα στην πλαστή ιστοσελίδα δήθεν του in.gr: http://8.dsaasdiz.beget.tech/

με θέμα:
«Πώς ένας απλός κάτοικος της ΛΑΡΙΣΑΣ κατάφερε να τιμωρήσει για 900 000 ΕΥΡΩ την ΔΕΗ για εξαπάτηση των καταναλωτών» και ημερομηνία 23/04/2020, 07:44, εμφανίζεται το ΙΝΚΑ-ΓΟΚΕ να επιβάλλει πρόστιμο στην ΔΕΗ για αυθαιρεσία και «εκφοβισμό» των πελατών με παράνομες απαιτήσεις». 

Πρόκειται για μια παραπλανητική διαφήμιση που απευθύνεται στους μικρούς οικιακούς καταναλωτές, για συσκευή μείωσης κατανάλωσης ενέργειας, δηλαδή μείωσης του λογαριασμού ρεύματος, όπου μέσω του δήθεν πρόστιμου των 900 000 Ευρώ κατά της ΔΕΗ, προσπαθεί να πείσει ψευδώς ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο προϊόν, χρησιμοποιώντας παράνομα, καταχρηστικά, εν αγνοία μας και χωρίς έγκριση, το όνομα της μεγαλύτερης ένωσης καταναλωτών της Ελλάδας.

Για την συγκεκριμένη απάτη, δηλώνουμε ότι είναι ενήμεροι η ΔΕΗ και το in.gr:
https://www.in.gr/2020/02/28/greece/plasto-dimosieyma-gia-ti-dei/ 


Υπενθυμίζουμε στους καταναλωτές, ότι το 2011 η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή είχε επιβάλει πρόστιμα, για ανάλογη παραπλάνηση, σε επτά επιχειρήσεις που παραπλανούσαν τους καταναλωτές ότι διαθέτουν σχετικές ηλεκτρικές συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας.

ΙΝΚΑ – Γραφείο τύπου 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ

Προφανώς πρόκειται για απάτη, αλλά όπως βλέπουμε το εν λόγω δημοσίευμα παρόλο που το in.gr το εχει διαψεύσει (ΕΔΩ) δεν το έχει αποσύρει!!!!!! (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.