Σελίδες

27 Μαΐου 2020

Οι Χριστιανοί απέναντι στη «Νέα Εποχή» (ηχητικό)

από το κανάλι ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ • Υπέρ πίστεως και πατρίδος 

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» Ορθόδοξα Μηνύματα 
«Η ‘‘καλή ανησυχία’’ όπως τόνιζε ο Άγιος Παΐσιος, πρέπει να εκφράζεται ως ‘‘ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ’’ Ενότητες (σε αφήγηση) που συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο: 
1. Οι ρίζες της Νέας Εποχής» στην αστρολογία και τον αποκρυφισμό. 1:52 
2. Τι είναι η «Νέα Εποχή». 3:10 
3. Τι πιστεύει η «Νέα Εποχή». 4:13 
4. Οι στόχοι της «Νέας Εποχής». 7:28 
5. Το δόγμα της επιδιωκομένης πανθρησκείας. 8:36 
6. Η τακτική της «Νέας Εποχής». 13:40 
7. Συμπεράσματα. 17:36 
8. Η στάση των Χριστιανών. 18:27 

Επίλογος κειμένου(του βίντεο): «Και να μην ξεχνούμε: Αυτοί που σχεδιάζουν παγκοσμιοποιήσεις χωρίς Χριστό και εναντίον του Χριστού αλλά και των ανθρώπων, «κάνουν λογαριασμούς χωρίς τον ξενοδόχο», γιατί ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός είναι ο μοναδικός και πραγματικός Κύριος της Ιστορίας και του κόσμου». 
Κείμενο: Μοναχός Α. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.