Σελίδες

1 Μαΐου 2020

Στηρίζουμε Ελληνικά προϊόντα, στηρίζουμε Ελληνικά καταστήματα, στηρίζουμε Ελλάδα

Έχουμε περάσει πολλά, μα ποτέ δεν λυγίσαμε ως λαός. Το βλέμμα μας ήταν πάντα ψηλά κι όποτε σκύψαμε το γόνα, ήταν για να υποκλιθούμε στους νεκρούς και τη γη μας.

Κοιτώντας γύρω αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι η ώρα και της δικής μας ατομικής ευθύνης. Από τις πράξεις μας θα καθοριστούν πολλά για το μέλλον που θέλουμε. Κι έτσι έφθασε η ώρα να στηρίξουμε έμπρακτα τη δική μας ζωή.

Να στηρίξουμε τον τόπο μας. Να στηρίξουμε την παραγωγή μας. Να στηρίξουμε τα προϊόντα που μας χαρίζει τόσο απλόχερα αυτός ο ευλογημένος τόπος. Να στηρίξουμε τους αγρότες και καλλιεργητές. Να στηρίξουμε τους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες της Ελλάδας που κοπιάζουν και μοχθούν.

Η τηλεόραση BEST στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης προχωρά στην καμπάνια και σε μια σειρά από σποτ με τίτλο: “Στηρίζουμε Ελληνικά προϊόντα, στηρίζουμε Ελληνικά καταστήματα, στηρίζουμε Ελλάδα” 

Το πρώτο από αυτά είναι το εξής:

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ...ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΩΝ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ.....

    Άνω των 5 δις επίσημο συνάλλαγμα αποδίδουμε στους Τούρκους χωρίς να συνυπολογίζονται τα αεροπορικά ταξίδια, τα ψώνια στην Τουρκία, το κόστος προβολής των τουρκικών σήριαλ, το λαθρεμπόριο κλπ

    ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΕΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ….ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ…... ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ" ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.....

    Παραθέτω απόσπασμα από σχετικό δημοσίευμα του PROTAGON.
    Μα, τι εισάγουμε, θα πείτε. Με βάση στοιχεία που έχουν κατατεθεί κατά το παρελθόν στη Βουλή, αλλά και τους πλέον πρόσφατους πίνακες της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, μπορούμε να αρχίσουμε με τα τρόφιμα και τα ποτά –(ενδεικτικά) φακές, ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια, κουνουπίδια, ραδίκια, πατάτες, εσπεριδοειδή, σαλέπι, γλυκά κουταλιού, σκόνη κακάο, καφέ καβουρντισμένο, τσάι, βούτυρο, θαλασσινά, όστρακα, πλατύψαρα, σκουμπριά και νωπούς μπακαλιάρους, αλκοολούχα, αυγά πτηνών, έντερα, χουρμάδες, σύκα, ανανάδες– και να περάσουμε στα λουλούδια, τα σαπούνια, τα κεριά, το γουνοδέρματα, τις βάτες, τις γκέτες, τα σπίρτα, τις πυρίτιδες και τις εκρηκτικές ύλες, τα φιτίλια, τα πούρα, τα βαμβάκια, τις γάζες, τους σπάγκους, τους σπόγγους, τα παπιγιόν, τα μπαστούνια, τις ομπρέλες, τις γόμες, τους φελλούς, τα λιπάσματα.
    Η ελληνική αγορά εμφανίζεται εξαρτημένη από την Τουρκία και σε ένα σωρό είδη που έχουν να κάνουν ως επί το πλείστον με τη θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική παραγωγή. Εισάγουμε μουστάκια, περούκες και περουκίνια, φτερά και πούπουλα, τουρμπάνια, ακόμη και μαστίγια. Οι εισαγωγές σε περούκες άρχισαν, όπως εκτιμάται, το 2004 με αφορμή τις Απόκριες, και κατάφεραν να εκτοπίσουν – λόγω χαμηλού κόστους, τα γαλλικά και ελληνικά προϊόντα που μεσουρανούσαν ως τότε στην αγορά, για να εξαπλωθούν εν συνεχεία στην καλλιτεχνική παραγωγή εκατομμύρια δαπανούμε για τις «περίεργες» αυτές εισαγωγές.
    Ο κατάλογος δεν σταματάει εδώ. Από την πιο κοντινή χώρα της Ανατολής, εισάγουμε και παιχνίδια, αυτοκίνητα, όπλα, κατσαβίδια, λεπίδες και κορδελοπρίονα, εργαλεία διάτρησης, ξυραφάκια, ψαλίδια, μαχαίρια και σουγιάδες, χρηματοκιβώτια, πόρτες θωρακισμένες, μέχρι και καμπάνες, εξαρτήματα,κ.ά.π.

    Να μην πιάσουμε τα είδη ένδυσης, ναργιλέδες, καπνός, μπρούντζινα, κομπολόγια, σουβενίρ, νήματα, sex toys, βίντεο πορνό, τα μαγιό, τα σώβρακα, τα κομπινεζόν, τα χαλιά, τα βελούδα, τα παιγνίδια, τα τάβλια, τα «made in Turkey» γενικώς, γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ…
    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
    www.ledrastory.com cyprushellenica.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.