Σελίδες

2 Μαΐου 2020

Στις σχολικές αίθουσες η χρήση μάσκας είναι προαιρετική, αλλού θα πέφτει πρόστιμο. Τι δεν καταλαβαίνω!

Στα σχολεία που θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν όπως ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, η χρήση μάσκας θα είναι προαιρετική για τους μαθητές. Για τους καθηγητές δε γνωρίζουμε. Σε όλους τους υπόλοιπους κλειστούς χώρους όμως θα είναι υποχρεωτική αλλιώς 150 ευρώ πρόστιμο, καθώς αυτό καίει την κυβέρνηση. 

Του Στρατή Μαζίδη 

Όλος αυτός ο παραλογισμός φαντάζει ανεξάντλητος. Για τα παιδιά υπάρχει αυτή η ελαστικότητα, μας λένε, για να μη τη φορέσουν λάθος κτλ. Και τι είναι τα παιδιά των παραπάνω τάξεων αλλά και των τελευταίων του δημοτικού; Ηλίθια; Να με συγχωρείτε αλλά δεν έχω τέτοια εικόνα από τα παιδιά που γνωρίζω.

Στις ελάχιστες βόλτες που κάνουν, πολλά τα βλέπω με ένα αντισηπτικό στο χέρι. Κι έπειτα αν οι όψιμοι υποστηρικτές θεωρούν τη μάσκα αναγκαία για να μη μεταδίδεται ο ιός, τότε είναι αναγκαία. Πάει και τελείωσε.

Τι πάει να πει ότι τώρα θα βγούμε έξω; Κοροϊδευόμαστε; Και πριν βγαίναμε όλοι για τα αναγκαία. Με Χ αριθμό πελατών λειτουργούσαν πχ τα σούπερ μάρκετ, με τον ίδιο αριθμό θα εξακολουθήσουν. Τι αλλάζει; Και το ρωτώ μολονότι μπαίνοντας φορούσα τη μάσκα μου αφού πρώτα την είχα αποστειρώσει και φυλάξει σωστά.

Και αν κάποιος πρέπει να πάει σε 2-3 μέρη μέσα στο κατακαλόκαιρο; Θα μπαζοβγάζει τη μάσκα ή θα βράζει μέσα σε αυτή περπατώντας στο μεσοδιάστημα;

Τελικά το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να πέσουν 150αρια να μαζέψει χρήματα. 150 ευρώ με τα οποία κάποιοι περνούν αρκετές ημέρες. Αφού πλέον σταματούν τα sms και τα γραπτά κείμενα για τις εξόδους, πρέπει να αλλάξουν λόγο ύπαρξης και τα 150αρια. Μέχρι κι ο Τσιόδρας χθες πήρε αποστάσεις από την πολιτική αυτή του τιμωρητικού πνεύματος και μπράβο του για αυτό. 

freepen.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.