Σελίδες

11 Μαΐου 2020

Οι φωτογραφίες από την χθεσινή διαμαρτυρία και πορεία του Ιερού Λόχου

Χθες πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο εκδήλωση διαμαρτυρίας και πορεία ΕΝΑΝΤΙΑ στον Εθνικό και Θρησκευτικό ρατσισμό του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ μας κράτους από τον Ιερό Λόχο.




Ενα κράτος που ΔΕΝ σέβεται τις Ιερές Παραδόσεις και την Θρησκευτική ευλάβεια των ημερών της Ανάστασης του Θεανθρώπου κλείνοντας τις Εκκλησίες και τα Μοναστήρια μας για την δήθεν "πανδημία" που μέχρι στιγμής χάσαμε 150 θύματα (με την τρανταχτή δήλωση του "θεοσεβούμενου" ψάλτη κ Τσιόδρα ομολογώντας ότι βάφτιζαν τα θύματα από κορωνοιό παρόλο που ήξεραν ότι κατέληξαν από άλλες αιτίες).



Πραγματικά αναρωτιέμαι ένα πράγμα, ούτε οι βάρβαροι και απολίτιστοι σφαγείς του Ελληνισμού οι μογγολότουρκοι ΔΕΝ εκλεισαν τις Εκκλησιές μας κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας παρά το έκανε το "επίσημο" κράτος, δεν μας θυμίζει αυτό τις ημέρες αθείας του Χότζα στην γειτονική Αλβανία;;;




Αλήθεια, ΓΙΑΤΙ δεν ισχύουν αυτά και για τους παράνομους "μετανάστες και πρόσφυγες" καθώς αυτοί απολαμβάνουν ειδικό καθεστώς;;;





Ενα είναι το σίγουρο, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ ...

(κείμενο και φωτογραφίες)
Γιάννης Κατσέας
Πρόεδρος Σωματείου Επισκευαστών Μοτοσυκλετών Θεσσαλονίκης
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Μέλος Ενωσης δημοσιογράφων-φωτορεπόρτερ Μακεδονίας-Θράκης

2 σχόλια:

  1. Μακαρι να γινοταν ενωση ολων των πατριωτικων κ εθνικων δυναμεων ,εστω κ σαν αρχη .
    Ελπιδοφορα ολα αυτα
    μπραβο σε ολους τους συντελεστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά παρήγορο που αυτή η ελληνορθόδοξη ομάδα, ο Ιερός Λόχος 2012, έχει αποδείξει την συνέπειά της και την αγωνιστική της δράση στο δρόμο.

    Αν εξαιρέσουμε κάποια μέρη που αντιδρούν οι κάτοικοι γιατί απλά έφτασαν οι μουσουλμάνοι λαθροεισβολείς στα σπίτια τους πχ Κρήτη, Λέσβος, Χίος, δήμος Σιντικής (Κιλκίς)
    πανελλαδικά δυστυχώς δεν υπήρξε κάποια άλλη αντίδραση για όσα έχουν επιβληθεί αυτούς τους δύο μήνες.
    Ας ελπίσουμε ότι αφενός η ύποπτη σιωπή της ιεραρχίας αφετέρου η προκλητική επιβολή της κυβέρνησης (και της Νέας Τάξης), θα αφυπνίσουν και άλλους Έλληνες ανά την Ελλάδα για να δημιουργήσουν αντίστοιχες οργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.