Σελίδες

31 Μαΐου 2020

Η φίλη της Μαρέβας Μητσοτάκη, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες. Μισώ τα έθνη και τις πατρίδες...

Αυτά είναι λοιπόν τα “φωτεινά μυαλά” που εμπιστεύεται ο κ. Μητσοτάκης επικοινωνιακά και με αυτά τα μυαλά κυβερνά τη Χώρα ..Να τους χαίρεται.

Η κυρία Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, φίλη της συζύγου του Πρωθυπουργού, φέρεται να είναι όπως και η ίδια δηλώνει σύμβουλος επικοινωνίας στην Ν.Δ.

Η κυρία Ευθυμιοπούλου αρθρογραφεί παράλληλα στο Liberal.gr ενώ πολλά από τα άρθρα της δημοσιεύονται και στο Athens Voice, γνωστά φερέφωνα του κυβερνώντος κόμματος..
Βλέποντας τις αναρτήσεις της κυρίας Ευθυμιοπούλου, που πριν λίγες μέρες έκανε και σεμινάρια επικοινωνίας σε μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα, θα φρίξει κανείς με όσα αντεθνικά και αντιχριστιανικά βλέπει, όπως “Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες” αλλά και κάτι από τον 18ο αιώνα που λέει πως “οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ελευθερωθούν προτού στραγγαλιστεί και ο τελευταίος Βασιλιάς με τα έντερα του τελευταίου παπά”, ακόμη και να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της χώρας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες “άχρηστο λαό”. 


Ανάρτηση κ. Βίβιαν Ευθυμιοπούλου Vivian Efthimiopoulou: «Την σιχαίνομαι αυτή τη χώρα. Όχι τώρα. Πάντα. Από το 1993 και μετά ζώ σε κατάσταση ναυτίας από την υποκρισία, τη θρησκοληψία και τον συντηρητισμό. Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν. Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος» 

Ιδού και οι αναρτήσεις: 



πηγή

1 σχόλιο:

  1. Δεν κρινω με ποιους ειναι φιλη ! ....μαλλον μπολιασμενη θαναι . απο τον δαιμονα της .
    απλα ειναι το τραγικο αισχος της ελληνιδας με μικρο ε
    γεματη κακια μισος κ θυμο ,χρηζει ψυχιατρικης ψυχαναλυσης . το λιγοτερο δυνατον για τοσο κακια συμπεπυκνωμενη
    κριμα στην νεα αυτην γυναικα που εαν αναποδογυρισεις τον χαραχτηρα κ τα πιστευω της θα ηταν μια επιτομη της πατριωτισας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.