Σελίδες
23 Μαρτίου 2020
ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: « όταν θα ανοίξουν οι εκκλησιές δεν θα χωρά ο κόσμος μέσα σε αυτές»
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τα σκοτεινά έργα των ανθρώπων δεν είναι Ουράνιον επιτίμιον, όπως λένε …
Αλλά δαιμονικόν ΕΠΙΤΙΜΙΟΝ που δημιουργεί φόβο, ανησυχία και παγκόσμια αναστάτωση.
Αυτοί που λένε ότι όλη αυτή η μπόρα είναι εκ ΘΕΟΥ και πρέπει να την δεχτούμε με ταπείνωση ξεχνούν πως περιέγραψε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τα σχετικά με την δαιμονική μπόρα.
Άλλωστε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ τον τιμούν μόνο εκεί που φαίνονται.
Αν είχαν εμπεδώσει τα λόγια του ΟΣΙΟΥ θα είχαν προετοιμαστεί τόσο καιρό για αυτά που ζούμε και θα είχαν προετοιμάσει τον Λαό του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για αυτές τις δυσκολίες.
Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ παρέλαβε πρόσφατα πολλούς Αρχιερείς εις τας άνω μονάς για να μην δεχτούν αυτόν τον πειρασμό των ημερών μας. Και αυτή η παράδοξη ταυτόχρονη αναχώρηση πολλών Αρχιερέων της Ελλαδικής εκκλησίας ήταν μείζον σημάδι για αυτά που ερχόταν.
Κάντε προσευχή αδελφοί για τους εν ζωή Αρχιερείς μας να υπομείνουν αυτόν τον μέγιστο πειρασμό διότι φέρουν εις τους ώμους των και σε μεγάλο ποσοστό ευθύνης, το γεγονός ότι ο Πιστός Λαός του ΘΕΟΥ μένει τέτοιες άγιες μέρες μακριά από το ΠΟΤΗΡΙΟΝ της ΖΩΗΣ , την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Αυτές οι καταστάσεις ανωτέρας βίας χρειάζονται πνευματοφόρο συναγερμό, ώστε να βοηθηθεί το σύνολο της κοινωνίας και όχι μόνο οι πιστοί , αλλά όλοι οι εν δυσκολία αδελφοί μας.
Φυλακισμένοι μέσα για το καλό μας πάντα (και αυτό είναι το ορθό) τα βράδια στις ερημιές των μεγαλουπόλεων ακούμε τα ουρλιαχτά των νοητών τσακαλιών και των λύκων.
Βαρείς λύκοι προσπαθούν να μας πείσουν με επιστημονικά ανθρώπινα δεδομένα ότι η ΑΥΤΟ ΖΩΗ δηλ. ο ΚΥΡΙΟΣ μας φέρει ΘΑΝΑΤΙΚΌ και όχι ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Άλλο πράγμα είναι η πρόληψη και η συνταύτιση μας με τις συντεταμένες οδηγίες για την καταστολή και την απομείωση της φονικής αυτής πανδημίας (που δεν γνωρίζουμε πως ξεκίνησε;) και άλλο πράγμα είναι ο ΦΟΒΟΣ των ημερών μας, ακόμα και ο πανικός.
Σε μια ψυχούλα παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ και είπε:
«όταν θα ανοίξουν οι εκκλησιές δεν θα χωρά ο κόσμος μέσα σε αυτές»
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
2 σχόλια:
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.

ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmqyhdrNzz8
"Ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος" - ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Αρχιερέων στο Ποίμνιο & στο ΧΡΙΣΤΟ
https://www.youtube.com/watch?v=bF0yOVqm6WU
ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ SUPER MARKET !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!
ΤΡΟΦΗ ΙΑΣΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ !!!
ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΝΩΣΤΙΜΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!