-Ίων Δραγούμης-
Για ακόμα μία φορά αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει έστω και λίγο φιλότιμο, έστω και λίγη τσίπα ντροπής στον κρατικό μηχανισμό. Ο ραγιαδισμός και η τουρκολαγνεία ξεχειλίζουν στο κράτος-παρωδία που ζούμε!
Με αγανάκτηση και αηδία πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμος Δέλτα και ειδικότερα ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης προέβει στην αδελφοποίηση του δήμου του με τον τουρκικό δήμο Akdeniz.
Μάλιστα σαν καλός «ραγιάς», καλωσόρισε και την τουρκική αντιπροσωπεία στα τούρκικα!!!
https://www.voria.gr/article/thessaloniki-adelfopiithike-me-dimo-tis-tourkias-o-dimos-delta
1) Τι κι αν στα σύνορα μας οι ένστολοι και μη Έλληνες του Έβρου και των νησιών μας δίνουν μάχες καθημερινά με το τουρκικό κράτος;
2) Τι κι αν μας απειλεί ευθέως η Τουρκία με πόλεμο;
3) Τι κι αν οι Τουρκικές ακταιωροί παρενοχλούν ή ακόμη και εμβολίζουν τα σκάφη του Ελληνικού λιμενικού;
4) Τι κι αν ακόμα παραλίγο να έχουμε νεκρό Έλληνα από πυροβολισμούς που ρίχτηκαν από Τούρκους στρατιώτες μόλις πριν λίγα εικοσιτετράωρα;
Όλα θυσία στον βωμό του χρήματος, της σκοπιμότητας και της νεοταξικής προπαγάνδας περί δήθεν «αδελφοποίησης των λαών».
Μα ποιους κοροϊδεύετε τέλος πάντων;
Πηγαίνετε να μιλήσετε για αδελφοποίηση στην μάνα του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολομού.
Στους νεκρούς αξιωματικούς των Ιμίων.
Στα 353.000 θύματα της Ποντιακής γενοκτονίας.
Στους πιλότους μας.
Στα αδέρφια μας που με στερήσεις κρατάνε τις ορδές που στέλνει ο ιμπεριαλιστής Ερντογάν να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας.
Αιδώς Αργείοι!
Απόψε το βράδυ ήρθαμε ειρηνικά, με φυλλάδια, να δείξουμε ότι παρακολουθούμε κάθε κίνηση, ειδικά τις κρίσιμες αυτές ώρες.
Ελπίζουμε να συνειδητοποιήσετε την αγανάκτηση που προκαλείτε στο δημόσιο αίσθημα,
να ζητήσετε δημόσια συγνώμη και να παγώσετε κάθε «συνεργασία» με αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα.
Όπως απολογήθηκαν πρόσφατα σε αντίστοιχη περίπτωση ο Δήμαρχος Λαγκαδά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σοχού (για την τουρκική μπάντα που έπαιζε προκλητικά τουρκικά εμβατήρια, συνοδεία λαβάρων).
Για όποιον θέλει να διαμαρτυρηθεί υπάρχει τηλέφωνο του Δήμου Δέλτα.
Καλούμε 2310797411 και πατάμε το 1 για να συνδεθούμε με τη γραμματεία του δημάρχου.
Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά










Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.