Σελίδες

29 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη δράση υπέρ των Ελλήνων νησιωτών και κατά της λαθρομετανάστευσης!

Κόντρα στον έντονα βροχερό και χειμωνιάτικο καιρό που αναμενόταν στην Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε εκτάκτως να παρέμβουμε με πανό, τρικάκια και φυλλάδια κατά της μάστιγας του λαθροεποικισμού.

Συγχρόνως θεωρήσαμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να στείλουμε μήνυμα συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους Έλληνες ακρίτες των νησιών του Αιγαίου από τα συνεχιζόμενα κύματα λαθρομεταναστών που -με την προκλητική κρατική αδιαφορία- εποικίζουν και ισλαμοποιούν την πατρίδα μας.

Από νωρίς λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής 28/2 ομάδα Ιερολοχιτών κινήθηκε προς το κεντρικότερο σημείο της πόλης τον Λευκό Πύργο, όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (συνεχόμενη δυνατή βροχή και αέρας) αναρτήσαμε πανό, μοιράσαμε εκατοντάδες πατριωτικά φυλλάδια της ΕΝ.Ε.Δ. και συνάμα και το ανάλογο φυλλάδιο-κάλεσμα της Ένωσης Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία για το κάλεσμα της 8/3 κατά του λαθροεποικισμού.

Η δράση συνεχίστηκε για τουλάχιστον δύο ώρες και με ρίψη από τρικάκια με το ξεκάθαρο μήνυμα:

"Είναι μια απάτη το προσφυγικό στην πραγματικότητα είναι εποικισμός!" 

Φωτογραφίες: 




Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στην πηγή

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.