Το καλλιτεχνικό ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια είχε βυθιστεί στο πένθος, καθώς το 2010 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 38 ετών ο αγαπημένος τους γιος, μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του.
Την τραγική είδηση είχε κάνει γνωστή τότε ο ίδιος ο Βαγγέλης Πλοιός, με ανάρτηση του στο Facebook. Από τότε τόσο εκείνος όσο και η Ρία Δελούτση κλείστηκαν στον εαυτό τους αποφεύγοντας κάθε είδους δημόσια εμφάνιση και αφοσιώθηκαν στα εγγόνια τους, τα παιδιά του 38χρονου.
Ο γνωστός ηθοποιός για αυτό το τραγικό συμβάν είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκες στις 22/08/1972. Ήσουν το σπουδαιότερο, το ουσιαστικότερο, το ομορφότερο δώρο που μας πρόσφερε ο δημιουργός μας… Μας έκανες τόσο ευτυχισμένους και τόσο υπερήφανους γονείς. Υπήρξες τέλειος γιος, γιε μου! Τέλειος πατέρας και σύζυγος! Σ’ ευχαριστούμε για τη χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσες στη διάρκεια της γήινης ζωής σου. Σ’ ευχαριστούμε που έζησες κοντά μας 38 ανεπανάληπτα χρόνια. Σ’ ευχαριστούμε για τα εγγονάκια που μας χάρισες. Σ’ ευχαριστούμε για όλα! “Έφυγες” το πρωί της 21ης/06/2010, καθώς πήγαινες με τη μηχανή στην εργασία σου, όπως κάθε μέρα… Αλλά αυτό το πρωινό της Δευτέρας ήταν και το τέρμα στο ταξίδι της ζωής σου… Αυτή η γριά, που βρέθηκε απ’ το πουθενά μπροστά σου, “χάραξε” την κόκκινη γραμμή της διαδρομής σου και γέμισε την άσφαλτο με το αίμα σου. Ήταν ο Χάρος που καραδοκούσε… Δεν είπαμε “αντίο”, αγόρι μου. Για εμάς δεν υπάρχει “αντίο”, μόνο “καλή αντάμωση”. Σε λατρεύουμε!»
Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Πλοιός
Ο Βαγγέλης Πλοιός γεννήθηκε στο Περιστέρι το 1937. Σπούδασε κλασσικό μπαλέτο στη σχολή της Έλλης Ζουρούδη. Το 1953 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή του Θεάτρου «Ρεξ» σε χορόδραμα της Έλλης Ζουρούδη. Διδάχτηκε υποκριτική από το Δημήτρη Ροντήρη και μαθήματα φωνητικής και σολφέζ από τον Ζοζέφ Ριτσιάρδη. Το 1956 απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως εξαιρετικό ταλέντο και άρχισε τη θεατρική του καριέρα.
Το 1998-99 ολοκληρώθηκε ο κύκλος της θεατρικής του διαδρομής στο Ηρώδειο με την κωμωδία του Αριστοφάνη «Πλούτος».
Έχει υπηρετήσει σε όλα τα είδη θεάματος: Πρόζα, Επιθεώρηση, Οπερέτα, Χορόδραμα, Βαριετέ, Κινηματογράφο, Τηλεόραση.
Το 1978, κατ’ εντολή της ιδιωτικής σχολής Γουναράκη – Μπάξτερ, σκηνοθέτησε την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη (σε παιδική διασκευή της Σοφίας Ζαραμπούκα) με πρωταγωνιστές τους μαθητές της σχολής. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ακροπόλ με μεγάλη επιτυχία.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας συνεργάστηκε, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, με όλους τους μεγάλους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της εποχής του και υπήρξε αδελφικός φίλος και συνεργάτης του Ντίνου Ηλιόπουλου.
Επίσης συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με τον θεατρικό επιχειρηματία Βασίλη Μπουρνέλλη στα θέατρα: Ακροπόλ (Ιπποκράτους), Μπουρνέλλη (Λεωφόρο Αλεξάνδρας), Εθνικός Κήπος (Πλατεία Συντάγματος).
Περιόδευσε ανά την Ελλάδα με τον δικό του θίασο και με άλλους θιάσους, ως βασικό στέλεχος. Επίσης, περιόδευσε στην Κύπρο και στην Αίγυπτο. Ο Βαγγέλης Πλοιός είχε εμφανιστεί και στη δημοφιλή σειρά «Στο παρά 5».
πηγή
O Θόδωρος Κατσαδράμης δεν έχει πεθάνει... ψάξτε λίγο πρίν ανεβάσετε κάτι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα ηθελα να σας πληροφορισω οτι εχει γινει λαθος και ο Θοδωρος Κατσαδραμης ειναι εν ζωη και ειναι καλα Ειμαι ο skroutzakos απο το μπλοκ και ειναι θειος μου
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιορθωθηκε. Σας ευχαριστουμε πολυ και τους δυο σχολιαστές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχως καποιοι "παίζουν" ακόμα και με τέτοια θέματα...
Ωστόσο οφειλω να πω ότι αργησε λιγο γενικώς η διάψευση καθώς αναρτηθηκε η πληροφορία από αρκετα μεγάλα ειδησεογραφικά σάιτ... με δεκαδες επαγγελματίες ρεπόρτερς και πηγές...
Είναι λοιπόν δύσκολο όταν την πατανε σε τέτοια θεματα ειδησεογραφικά αυτά τα μεγαλα ΜΜΕ, να μην την πατησουμε κι εμεις τα ερασιτεχνικα ιστολογια που ο σκοπός μας δεν ειναι ειδησεογραφικός αλλα επικοινωνιακός και θεματικός.... και σε τετοιες ειδήσεις συνηθως εμπιστευόμαστε αυτά τα ΜΜΕ... (γιατί σε θεματα θεσεων και αποψεων βρισκονται πολυ μακρια από τα ελεύθερα ιστολόγια και διαδιδουν μονιμα πληρωμενες ιδέες και θεσεις...)