Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2020

Ερντογάν: "Η Τροία είναι μέρος της ιστορίας μας". Μεγάλες πλάκες και στο μουσείο όπου η Ωραία Ελένη κι ο Αχιλλέας μιλούν τουρκικά!!!! Χαχαχαχαχαχαχα..... (θα σκάσουμε από τα γέλια)


Του izy admin 
 
Το νέο μουσείο της Τροίας εγκαινίασε ο Ταγίπ Ερντογάν. Και άρχισε τα δικά του.
 
Μιλώντας έξω από το Μουσείο της Τροίας, είπε: «Το μουσείο της Τροίας που εγκαινιάζουμε σήμερα είναι το τελευταίο παράδειγμα της προσπάθειάς μας να μεταφέρουμε την ιστορία μας στις επόμενες γενιές. Η Τροία, με την ιστορία των 50.000 ετών είναι από τα σημαντικότερά μας αρχαιολογικά μνημεία, το οποίο είναι υπό την προστασία της Ουνέσκο από το 1998».
 
Το πιο εντυπωσιακό και εκτός κάθε λογικής πλέον είναι ότι μπαίνοντας ο επισκέπτης στο μουσείο συναντά την Ωραία Ελένη αλλά και τον Αχιλλέα και μόλις πλησιάσουν ενεργοποιείται ένας αισθητήρας και τα δυο αυτά πρόσωπα, μιλούν τουρκικά! 
 
πηγή: https://emagazin.nl/
το είδαμε ΕΔΩ 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Καταλαβαίνω ότι μερικοί πιθανώς να ανησυχούν, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ιστορία γνωρίζουν πολύ καλά τι εθνικότητος ήταν οι Αχαιοί που επέδραμαν πριν 3300 χρόνια στην Τροία, αλλά και τι εθνικότητος ήταν και οι ίδιοι οι Τρώες... (κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει πολλές φορές και στο ιστολόγιό μας... ενδεικτικά ΕΔΩ
Να είστε βέβαιοι ότι αν ρωτούσαν τον Αχιλλέα και τον Εκτορα κάποιοι για το τι πιστεύουν για τους απογόνους τους μετά από χιλιάδες χρόνια αποκλείεται να απαντούσαν ότι θα είναι κάτι σχιστομάτηδες εισβολής από τις στέππες της Μογγολίας...
Δεν ήξεραν τι είναι οι σχιστομάτηδες και δεν ήξεραν κατά που πέφτει η Μογγολία...

Παρακάτω βλέπουμε Τούρκους ήρωες της Ιλιάδας που έγραψε ο Τούρκος φυσικά Ομηρος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.