Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥ!!!...

Η μανδάμ έκανε καριέρα βγάζοντας τις αποφάσεις που έπρεπε. Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη. Και αφού εξελέγη έστειλε μήνυμα στα Ύπατα κλιμάκια της «Ανοιχτής Κοινωνίας».

Δήλωσε ότι «υποστηρίζει τα δικαιώματα των κοινωνικών ομάδων». Το δικαίωμα του γκέι να παντρεύεται, το δικαίωμα του πρεζάκια και του χασισκλή.
Το δικαίωμα του παιδόφιλου και το δικαίωμα στην τεμπελιά.
Αντιτίθεται σε κάθε είδους ανισότητες και αποκλεισμούς. Δεν είναι σοσιαλίστρια. 

Δεν αντιτίθεται στην ανισότητα των μισθών των αστυνομικών με τους δικαστικούς αλλά στην ανισότητα που βιώνει ο γκέι που δεν μπορεί να κάνει παιδί οπότε μπορεί να υιοθετήσει.
 

Η «προγραμματική διακήρυξη» της μανδάμ είναι δήλωση προς τους
άνωθεν ότι είναι πιστό σκυλί ότι υποστηρίζει τη μαζική μετακίνηση πληθυσμών προς την Ευρώπη και την υποχρέωση προσφοράς γα την δήθεν «ανθρωπιστική κρίση».


Η μανδάμ δεν έχει την παραμικρή σχέση με τους κανονικούς ανθρώπους, τον λαό. Είναι κομμάτι της υποτελούς ελίτ και θα υπηρετήσει τις δικές της «αξίες».
Γι αυτό άλλωστε και συμφώνησαν όλοι με την επιλογή της.


Δεν είναι κοντά στο λαό, είναι όμως πολύ κοντά στην διεθνιστική ελίτ και την παγκοσμιοποίηση και «Όλα θα της πηγαίνουν ...δεξιά αν και είναι «αριστερή» με την έννοια της συμμόρφωσης στη διεθνιστική ελίτ και τις «αξίες» της. 

πηγή 
Πηγή: http://oimaskespeftoun.blogspot.com/
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

ΣΧΟΛΙΟ

Τα έχουμε ηδη πει για την Σακελλαροπούλου (διάβαστε ΕΔΩ και ΕΔΩ) και η καριέρα της ξεκινάει με πολύ χειρότερες προοπτικές από αυτές που ξεκίνησε ο ευρωραγιάς Παυλόπουλος. 
Πριν εκλεγεί ο Παυλόπουλος όλοι οι πατριώτες είχαμε ουδέτερη στάση και αναμέναμε να τον κρίνουμε σύμφωνα με τις πράξεις του που θα μείνουν στην ιστορία...
Και φυσικά θα τον θυμόμαστε για 2 μεγάλες προδοσίες... 
Την προδοσία του λαού μας κατά το δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015 όπου ψηφίσαμε με ποσοστό 68% ΟΧΙ σε μνημόνια και λιτότητα και μάλιστα εν μέσω κλειστών τραπεζών που επέβαλλαν οι προδότες πολιτικοί με εντολή των ξένων δανειστών αφεντικών τους... και την μεγάλη και εσχάτη προδοσία της Μακεδονίας μας με την επικύρωση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών που χάρισε στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας μας καθώς και μακεδονική γλώσσα και εθνικότητα...

Απομένει λοιπόν αν δούμε τι αίσχη θα ψηφίσει η Σακελλαροπουλου ως ΠτΔ....
Αφού διαπιστώσαμε ήδη ότι ως ανώτατη δικαστής έχει "πλούσια" ανθελληνική, αντιχριστιανική, αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή δράση....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.