Σελίδες

30 Ιανουαρίου 2020

Τέλος εποχής: Η Βρετανία στις 23.00 την Παρασκευή αποκτά την εθνική της ανεξαρτησία και αποχωρεί από την φασιστική ΕΕ

Στο κρίσιμο θέμα της αλιείας στα βρετανικά χωρικά ύδατα, σχολιάζοντας τις θέσεις του Ιρλανδού πρωθυπουργού Λέο Βαράντκαρ ότι «Θα συνεχίσουν να ψαρεύουν όπως πριν», ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον απάντησε ότι «η πρόσβαση των αλιευτικών σκαφών από τις χώρες της ΕΕ θα αποτελέσει ζητούμενο στις διαπραγματεύσεις για την μελλοντική εμπορική συμφωνία. Παίρνουμε πίσω τον έλεγχο των χωρικών μας υδάτων. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτό που θα καθορίσει για το καλύτερο συμφέρον του ποιος θα ψαρεύει στα χωρικά του ύδατα».

«Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αποφάσισε να είναι ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την Ευρώπη και αυτός που θα επιβλέπει τη διαπραγμάτευση για την εμπορική συμφωνία με την ΕΕ, ενώ ο υπουργός Μάικλ Γκόουβ θα επιβλέπει την Συμφωνία Αποχώρησης και θα ενημερώνει την Βουλή των Κοινοτήτων», δήλωσε σε σημερινή ενημέρωση ο επίσημος εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, σχετικά με τα καθήκοντα και τις λειτουργίες της κυβέρνησης μετά την Παρασκευή (στις 23.00), οπότε θα ισχύσει η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, από το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου το υπουργείο για το Brexit δεν θα υπάρχει πλέον και συνεπώς ούτε η θέση του σημερινού υπουργού για το Brexit Στίβεν Μπάρκλεϊ και η Βρετανία δεν θα μετέχει πια στις συνόδους της ΕΕ.

Διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρξει ένας αρμόδιος υπουργός για τις διαπραγματεύσεις – τις οποίες θα επιβλέπει ο πρωθυπουργός – αλλά, επίσης ότι ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ, θα συνομιλεί με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού για τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ντέιβιντ Φροστ.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μπράβο στους Βρετανούς που κατάφεραν το σχεδόν ακατόρθωτο...
Να βγουν απο τον θανατηφόρο νεοταξικό ιστό της φασιστικής Ε.Ε. και να ανακτήσουν την εθνική τους ανεξαρτησία... κόντρα στους ξεφτιλισμένους και ξεπουλημένους ευρωραγιάδες εντός και εκτός Μ. Βρετανίας, που μιλούσαν για καταστροφή και ότι το νησί θα βουλιάξει.... εκτός Ε.Ε....

Αντε λοιπόν να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.