Σελίδες

31 Δεκεμβρίου 2019

WIKILEAKS: Ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών όπλων παραποίησε τα στοιχεία για τις υποτιθέμενες επιθέσεις με χημικά στην Συρία

Οπως πολλές φορές το έχουμε τονίσει ακόμα και ο ΟΗΕ και οι παγκόσμιες οργανώσεις του και οι ΜΚΟ που στηρίζει ανήκουν στους νεοταξίτες (μυστικές λέσχες και στοές) και ενεργούν κατά τις εντολές τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτα από όσα μας λένε....
UNICEF, UNESCO, Π.Ο.Υ., κλπ μας δουλεύουν καθημερινά...


Σήμερα αποκαλύφθηκε από τα Wikileaks πως στήθηκε το παιχνίδι με τις χημικές επιθέσεις στην Συρία υποτίθεται από το καθεστώς του Ασαντ, ώστε να χρηματοδοτηθούν και να ενισχυθούν οι τζιχαντιστές αντάρτες και να οδηγηθεί η Συρία σε έναν εμφύλιο πόλεμο που σκοπό είχε εκτός από την κατάρρευση του φιλορωσικού καθεστώτος του Ασαντ και την φυγή εκατομμυρίων Σύρων που θα προστίθονταν στους λαθρομετανάστες των υπολοίπων λαών, ώστε να προσδώσουν και τον χαρακτήρα του πρόσφυγα στις ισλαμικές ορδές που κατέκλυσαν την Ευρώπη και την Ελλάδα μας...

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ… ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Απαντώντας με ένα καταιγισμό εγγράφων-ντοκουμέντων, το Wikileaks αποκάλυψε ότι οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων κατέληξαν ότι οι επιθέσεις στη Ντούμα της Συρίας δεν προήλθαν από αέρια χλωρίου, αλλά αγνοήθηκαν σκοπίμως από την τελική αναφορά του Οργανισμού που κατηγορεί τη Συρία ότι έκανε χρήση χημικών αερίων χλωρίου. Τo Wikileaks παρουσίασε μια σειρά από εσωτερικές αναφορές και e-mail του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων που αποκλείουν κατηγορηματικά οι επιθέσεις στη Ντούμα της Συρίας να έγιναν με χημικά αέρια χλωρίου.

Το Συμβούλιο του Οργανισμού όχι μόνο απέκρυψε τα στοιχεία, αλλά ζήτησε με διαταγή του να διαγραφούν από οποιαδήποτε αναφορά ή αρχείο για να μην εντοπιστούν ίχνη!

Οι εμπειρογνώμονες που επιθεώρησαν τα σημεία της επίθεσης κατέληξαν ότι οι κάψουλες χλωρίου είχαν τοποθετηθεί σκοπίμως μετά την επίθεση και δεν προήλθαν από κάποια ρίψη από υψόμετρο από πολεμικό αεροσκάφος ή ελικόπτερο. Οι τοξικολογικές έρευνες στα θύματα των επιθέσεων έδειξαν με σιγουριά ότι τα συμπτώματα δε σχετίζονται σε καμία περίπτωση με επιθέσεις χημικού αερίου χλωρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Wikileaks, τα παραπάνω ευρήματα όχι μόνο δεν συμπεριλήφθηκαν στις αναφορές του Οργανισμού, αλλά το Συμβούλιο απαίτησε επιτακτικά να διαγραφούν τα ίχνη τους από κάθε έγγραφο ή αρχείο του οργανισμού!

Στη συνέχεια δημοσιοποίησε μια τελείως διαφορετική αναφορά ότι οι επιθέσεις στην Ντούμα έγιναν με χημικά αέρια χλωρίου, για να κατηγορηθεί η κυβέρνηση Άσαντ για χημικό πόλεμο. 

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ WIKILEAKS:

RELEASE: OPCW-Douma Docs 4. Four leaked documents from the OPCW reveal that toxicologists ruled out deaths from chlorine exposure and a senior official ordered the deletion of the dissenting engineering report from OPCW’s internal repository of documents.https://wikileaks.org/opcw-douma/ 

Minutes from an OPCW meeting with toxicologists specialized in chemical weapons: “the experts were conclusive in their statements that there was no correlation between symptoms and chlorine exposure”. https://wikileaks.org/opcw-douma/#OPCW-DOUMA%20-%20Release%20Part%204 … 


Email from the Chief of Cabinet at the OPCW, demanding deletion of dissenting engineering assessment: “Please get this document out of DRA [Documents Registry Archive]... And please remove all traces, if any, of its delivery/storage/whatever in DRA” https://wikileaks.org/opcw-douma/#OPCW-DOUMA%20-%20Release%20Part%204 … 

 Για άλλη μια φορά, γίνεται φανερό ότι ο πόλεμος στη Συρία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια στημένη σκευωρία, μια προσπάθεια για πρόκληση μόνιμης αστάθειας στην περιοχή, για να εξυπηρετηθούν τα οικονομικά συμφέροντα των γνωστών δυνάμεων, εις βάρος των αμάχων Σύριων και Κούρδων. Άλλη μια απόδειξη ότι όλοι αυτοί οι οργανισμοί δεν είναι τίποτε άλλο παρά πιόνια στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.