Σελίδες

30 Νοεμβρίου 2019

Να φυλάξουμε τώρα τις «Θερμοπύλες» (προσκλητήρια προσευχής και αγώνα)

Είναι το ιερό καθήκον μας, να φυλάξουμε τώρα τις «Θερμοπύλες» ... κατά μήκος των συνόρων της Πατρίδος, από το Καστελόριζο, τη Σάμο, την Λέρο, την Κω, την Χίο, την Λέσβο, τον Έβρο έως τις Σέρρες, το Κιλκίς, τα Γρεβενά, τα Διαβατά και όπου αλλού εισβάλλουν ή εγκαθίστανται, ως «μετανάστες», τα τάγματα της Τουρκικής εμπροσθοφυλακής!

Εμείς, οι Έλληνες, μόνοι μας, ενωμένοι σε μια γροθιά και οπλισμένοι με τη Σημαία, την Ορθόδοξη πίστη και την Ελληνική συνείδησή,θα γυρίσουμε τον εισβολέα πίσω, σ' αυτούς που τον έστειλαν, για να ‘χουμε Πατρίδα λεύτερη και κυρίαρχη, με ένα κράτος ανθρώπινο, δίκαιο, δημοκρατικό και θεσμούς που σέβονται, προστατεύουν και υπερασπίζονται, εξ ίσου, κάθε Έλληνα πολίτη.

Την Κυριακή το πρωϊ, 01.12.2019, προσευχόμαστε στην Αγία Ζώνη (Μάνης 8, 12131 Περιστέρι-Αττικής), την επομένη δε, 08.12.2019, στον Ι.Ν. Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου (Μακεδονομάχων 11, 54632 Καλλιθέα-Θεσσαλονίκης). Καλώς να ορίσει όποιος θέλει να συμμετάσχει στην προσευχή ...!

«Ότι κάμομε θα το κάμομε μοναχοί και δεν έχομε ελπίδα από τους ξένους» 
(Θ. Κολοκοτρώνης)

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Πάνος Γιαννακουλόπουλος
Νέα Φιλική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.