ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ.
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ. ΤΟΤΕ Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΕΙΠΕ: "ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ". ΑΦΗΣΕ ΔΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ . ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΔΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ.
ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ.
ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ;
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ, ΩΡΙΕΤΟ, ΕΚΑΝΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ). Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ («ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΤΟΥ ΚΑΙ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ»)
ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΙΤΑΜΟ ΚΑΙ ΑΛΑΖΩΝΙΚΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΤΕΝΤΩΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ κ.α) ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΝΤΕΡΕΣ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.