Σελίδες

30 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Η ΩΡΑ ΣΑΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.

ΟΙ ΕΦΗΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΆ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ.

ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΤΙΚΗΣ. ΕΤΣΙ Ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Ή ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ. 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.