Σελίδες

8 Οκτωβρίου 2019

Ο Τούρκος ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ εξυπηρετεί την Άγκυρα, όχι την Κύπρο

Δεύτερο ισχυρό κτύπημα από τον υπερτιμημένο ευρωβουλευτή του κυπριακού “κομμουνιστικού” κόμματος ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζιλγιουρέκ, που εκμεταλλεύεται τα πολλά καλά της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και της τουρκικής κατοχής, καθότι το παίζει όλα αυτά τα χρόνια δίπορτο. 

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΑΝΤΙΟΥ 

Μετά το αίτημά του για αναγνώριση της τουρκικής ως γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα θα ανοίξει και γραφείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, «για να φέρουμε την Ε.Ε. πιο κοντά στους Τουρκοκύπριους», όπως είπε. Μάλλον με τους Τούρκους κατακτητές επιχειρεί να φέρει πιο κοντά την Ε.Ε. Αυτός το γνωρίζει, οι άμυαλοι του ΑΚΕΛ είναι που δεν έχουν αντιληφθεί το τραγικό τους λάθος. 

Ο Γ.Γ. Άντρος Κυπριανού, χαρακτηρίζει εθνικιστές, όσους αντιδρούν στις κινήσεις του πολυπράγμονος ευρωβουλευτή, ενώ εθνικισμός και μάλιστα αρρωστημένος είναι η επιμονή της ακελικής ηγεσίας στην αποτυχημένη πολιτική της. Οι Τουρκοκύπριοι είναι μία χαμένη υπόθεση. Πέραν λίγων που παλεύουν την κατοχή, οι υπόλοιποι είναι βολεμένοι, όπως τον ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ. 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Και επειδή οι ψίθυροι έφτασαν μέχρι τις Βρυξέλλες, να παρακαλέσουμε τον κ. Νιαζί να απαντήσει στο ερώτημα εάν χρησιμοποίησε το κατοχικό αεροδρόμιο της Τύμπου για να πάει στις Βρυξέλλες μέσω της Τουρκίας. Προσωπικά δεν έχω κανένα στοιχείο. Αλλά, ας δώσει μία απάντηση, έτσι για να «σκοτώσει» τους ανάρμοστους ψιθύρους εναντίον του… 

Πηγή: hellasjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.