Σελίδες

29 Οκτωβρίου 2019

Το "ΟΧΙ“ του ’40 ζει και μας οδηγεί!

Οι Έλληνες απαντούσαν πάντα με ένα «ΟΧΙ» στις απειλές και στις επιθέσεις των εχθρών και των τυράννων τους. Πέρσες, Ούννοι, Φράγκοι, Τούρκοι, Βούλγαροι, Ιταλοί του Μουσολίνι, Γερμανοί του Χίτλερ και Μισέλληνες του Στάλιν πλήρωσαν ακριβά, με τις ζωές και την ντροπή τους, κάθε τους προσπάθεια, να πάνε ενάντια σε αυτό το ΟΧΙ. 

Η Ελλάδα εισήλθε, καλή τη πίστη, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ, στην Ε.E. και στην Ευρωζώνη, επειδή ο λαός ήθελε να πιστεύει, ότι ως μέλος αυτών των οργανισμών, δεν θα ζήσει ποτέ ξανά πόλεμο, κατοχή, γενοκτονία, τυραννία και πείνα. Εξαπατήθηκε με τον πιο πρόστυχο και οδυνηρό τρόπο. Η κατοχή της Κύπρου, το γκριζάρισμα του Αιγαίου, η ισοτιμία δραχμής-€υρώ, το αέναο χρέος, τα μνημόνια, η φούσκα των τραπεζών, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, Β. Ηπείρου, Θράκης, Κύπρου και των νησιών του Αιγαίου, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός, το κατοχικό δίκαιο, η κατάργηση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων, η απαλλοτροίωση της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας, η φτώχεια και το ένα εκατομμύριο των συμπατριωτών, που αν δεν μετανάστευσαν, αυτοκτόνησαν ή πέθαναν επειδή ήταν φτωχοί και ανασφάλιστοι, απέδειξαν ότι οι «φίλοι και σύμμαχοι» μας γύρισαν πίσω στην τουρκοκρατία. Ε.Ε και ΝΑΤΟ τίμησαν τη γενέτειρα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, μετατρέποντάς την σε Γερμανική αποικία χρέους. 

Μια αποικία που κυβερνάται από μια άκρως διεφθαρμένη, ανόητη, απάνθρωπη και ανθελληνική πολιτική, οικονομική, θεσμική και θρησκευτική ελίτ. Με ξύλινη γλώσσα, απειλές, και κάλπικες υποσχέσεις κατόρθωσε μια συμμορία αριστερών και δεξιών φασιστών να ρίξει την χώρα στα βράχια. Η εκλογή Μητσοτάκη σήμανε τον θάνατο της ψευδαίσθησης του κόσμου, ότι θα βρεθεί επιτέλους πολιτικός που θα τηρήσει όσα του υποσχέθηκε προεκλογικά. Ο Μητσοτάκης είναι πολιτικά γυμνός, δίχως όραμα, επενδυτές και σχέδιο κατά νου. Συνειδητά υποσχέθηκε στον λαό φύκια για μεταξωτές κορδέλες και λαγούς με πετραχείλια, επειδή γνώριζε, ότι οι εντολές των Γερμανών ήταν ρητές και τον υποχρέωναν, να ακολουθήσει εξ αρχής την πεπατημένη Τσίπρα, στο ψέμα, στην ανευθυνότητα και στην εθνοκτόνο πολιτική! Τα εθνικά θέματα όμως δεν περιμένουν αλλά τρέχουν και οι αποφάσεις πρέπει τώρα να παρθούν από πατριώτες, όπως λ.χ. για: 

Α) Την καταγγελία ή μη της συνθήκης των Πρεσπών και το κλείσιμο των συνόρων όσο τα Σκόπια χρησιμοποιούν το όνομα, τα σύμβολα και την Ιστορία της Μακεδονίας 

Β) Την καταγγελία ή μη του συμφώνου του Μαρακές, την απέλαση των μεταναστών που εισήλθαν παρανόμως στην χώρα και την επανεξέταση όλων των Ελληνοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν από την 01.01.10. 

Γ) Την καταγγελία ή μη των δανειακών συμβάσεων ενώπιον των Συναταγματικών δικαστηρίων, στις χώρες των δανειστών. 

Δ) Την καταγγελία ή μη του Συμφώνου μη επιθέσεως με τη Γερμανία (1949) και την αντικατάστασή του από ένα «Σύμφωνο Ειρήνης» 

Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός αλλά και κάθε Έλληνας ξεχωριστά απαιτεί, επώνυμα και υπεύθυνα δια της υπογραφής του, να αποφασίζει ο ίδιος, μέσω «Δημοψηφισμάτων» και όχι το Βερολίνο, μέσω του εκπροσώπου του στην Ελλάδα, για το τί μέλλει γενέσθαι σε θέματα όπως τα α.α.! 

Είναι περιττό να αναφερθεί κανείς στα αυτονόητα, που θα ακολουθήσουν, αν το Βερολίνο και το καθεστώς των Αθηνών δεν σεβαστούν την λαϊκή βούληση. Οφείλουμε όμως να τους υπενθυμήσουμε ξανά το ΟΧΙ του Μακεδόνα πατριώτη από το Κιλκίς, Γιώργου Συμπιλίδη, προς το Γερμανό ΥΠΕΞ Hans-Dietrich Genscher και τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη (09.09.93). Η ιστορία αυτή κε. Κυριάκο Μητσοτάκη θα επαναληφθεί σύντομα, με την μόνη διαφορά, ότι οι πατριώτες τώρα θα ‘ναι περισσότεροι! 

Μας ενώνει ότι μας χώριζε. 

Καλή Λευτεριά 

Νέα Φιλική Εταιρεία

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.