Σελίδες

30 Οκτωβρίου 2019

Οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες προδίδουν τη θυσία των πεσόντων του 1940

Γράφει ο Αναστάσιος Λαυρέντζος

Είναι τουλάχιστον θλιβερό την ημέρα της επετείου του μεγάλου αντιφασιστικού αγώνα του ελληνικού λαού να βλέπεις να παρελαύνει ένας στρατός, του οποίου
- τα στρατόπεδα έχουν καταληφθεί ήδη από δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες,
- τα ελάχιστα κονδύλια του χρησιμοποιούνται για την στέγαση και σίτιση αυτών που πέρασαν παράνομα τα σύνορα.


Την ίδια ώρα βλέπεις και την πολιτική ηγεσία να κορδώνεται είτε από συνήθεια είτε από επαγγελματική υποχρέωση, όταν περνούν από μπροστά της τα στρατευμένα νειάτα, αυτά που ακόμη δεν κατάφερε να διώξει από τη χώρα με τη χρεοκοπία που προκάλεσε.

Μια πολιτική ηγεσία που ποτέ δεν πήρε στα σοβαρά το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και το οποίο τώρα μας λέει ότι θα το λύσει με τους αφροασιάτες λαθρομετανάστες που κατά χιλιάδες καταπατούν τα σύνορα της χώρας με αλαλαγμούς χαράς ως κατακτητές ενός ευλογημένου τόπου που κάποτε προστάτευσαν με τα κορμιά τους οι παππούδες μας.

Αυτών των παππούδων τη θυσία γιορτάζουμε σήμερα. Μια θυσία που υποκριτικά προδίδουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες για να παραμείνουν γαντζωμένες στην εξουσία, έστω κι αν αυτό σημαίνει σε ένα βάθος χρόνου τον τερματισμό της πορείας του ελληνισμού ως αυτοδιάθετου συλλογικού υποκειμένου. 

Χρόνια πολλά σε όσους αντιστέκονται και σε όσους έταξαν στη ζωή τους να φυλάττουν Θερμοπύλες.  

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.