Σελίδες

26 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙNΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΓΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ. ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ "ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ Η ΜΗΝΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ (2) 
28-09-2019 

ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ κ. ΥΕΘΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ Ε.Δ . ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ .

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών  
http://amphiktyon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.