Σελίδες

28 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΟΡΘΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ. (Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ...ΑΠΕΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ) 

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ.

Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 18ον ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ. ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ.

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ. 

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ! ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ. 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών  
http://amphiktyon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.