Στη σύλληψη 32 αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό προχώρησαν χθες στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από λιμενικούς στο Νέο Μόλο Ζακύνθου πριν από τον απόπλου πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι 32 αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Το Λιμεναρχείο Ζακύνθου διενεργεί προανακρίσεις. Επίσης άλλοι 42 επιβαίνοντες σε πλοίο, στην Πάτρα αυτή τη φορά και με προορισμό τη Σάμη Κεφαλληνίας, συνελήφθησαν από στελέχη του κεντρικού Λιμεναρχείου με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ναυτεμπορική
πηγή
ΣΧΟΛΙΟ
Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως.....
Ολες οι χώρες θέλουν να απαλλαγούν από τους παράνομους αλλοδαπούς και στην Ελλάδα τους κρατάμε μέσα με το στανιό....
Ούτε την προφορική εντολή "Κάντε τα στραβά μάτια δεν έχουν δώσει οι προδότες της νέας κυβέρνησης".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.