Σελίδες

7 Ιουλίου 2019

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε το αίτημα της Ολλανδίας για βίζα στους Αλβανούς (ήρθε η ώρα να μάθουν και οι Ολλανδοί ποιος κάνει κουμάντο στην χώρα τους)

Η είδηση:
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε το αίτημα των Κάτω Χωρών για την επαναφορά του καθεστώτος των θεωρήσεων για την Αλβανία.

«Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση του περιεχομένου του αιτήματος που υπέβαλαν οι Κάτω Χώρες και σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, η Επιτροπή θεωρεί ότι υπό την παρούσα κατάσταση, οι συνθήκες για την κίνηση του μηχανισμού θεωρήσεων δεν συνάδει με την προοπτική προσχώρησης της Αλβανίας στην ΕΕ».
από ΕΔΩ
ΣΧΟΛΙΟ
Οι Ολλανδοί και γενικώς οι κεντροευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Ε.Ε. αποτελεί ένα κατοχικό μόρφωμα που ελέγχεται πλήρως από τους Γερμανούς...
Πρόκειται ουσιαστικά για το 4ο Ράιχ... 

Τώρα που στην Αλβανία συμβαίνουν σημεία και τέρατα φοβισμένοι οι Ολλανδοί αποφάσισαν να επαναφέρουν την βίζα για όσους φέρουν αλβανικά διαβατήρια...
Ομως.....

Η Ολλανδία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος....
Πρέπει να ρωτάει την Ε.Ε. για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τα σύνορά της....

Κι έτσι το ευχαριστήθηκα....
Κύριοι βρωμοολλανδοί καθήστε τώρα στον άξονα....των ψ.... κι άλλη φορά όταν βλέπετε να κυματίζουν στην χώρα σας οι μπλε σημαίες με τα κίτρινα αστεράκια να μην χασκογελάτε...
Ετοιμαστείτε για τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών με αλβανικά διαβατήρια!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.