Σελίδες

28 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!

Γράφει ο Αμφικτύων

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική ευφυΐα δημιουργεί νέες ιδέες για την αντιμετώπιση της τούρκικης απειλής. Οι Ελληνες είναι ο πολυμήχανος «Οδυσσέας». 

Αυτό συνέβη και στο παρελθόν με την ομάδα Γκιολβα και αλλων. Επειδη η Τουρκία ηταν ανέκαθεν το χαϊδεμένο παιδί της δύσης και προμηθεύεται αμερικανικά οπλικά συστήματα δεν ητο νοητό για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ οι Έλληνες να αναπτύξουν συστήματα για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής.

Αυτοί που αντιδρούσαν περισσότερο και από τους Tούρκους ήταν οι Aμερικανοί οπλέμποροι γιατί μια έξυπνη ανακάλυψη θα μπορούσε να τους εξουδετερώσει ενα οπλικό σύστημα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Και ας μην λησμονούμε οτι ο πρώτος εφευρέτης του ραντάρ ήταν ο αείμνηστος καθηγητής του πολυτεχνείου Παύλος Σαντορίνης . Το πήραν οι Aγγλοι με την κατάρρευση της Ελλάδος το 1941 , το τελειοποίησαν και με αυτό κέρδισαν τη Μάχη της Αγγλίας. Και το «ευχαριστώ» προς την Ελλάδα είναι γνωστό από το τραγούδι της Βέμπο.

Είναι δε τόσο διάτρητο το εσωτερικό μας μέτωπο ώστε τίποτα δεν μένει κρυφό από τους δήθεν συμμάχους μας ακόμη και απο τους Tούρκου εχθρούς μας.

Και ο νοών νοήτω γιατί σταμάτησαν απότομα το σχέδιο «Θεσσαλονίκης» για προηγμένο παθητικό ραντάρ αντιμετώπισης Α/Φ stealth και γιατί το πέταξαν στα σκουπίδια. 
Σκουπίδια οι ιθύνοντες εκεί το πέταξαν.

Αμφικτύων 
28/7/2019 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών 
http://amphiktyon.blogspot.com/

Διαβάστε περισσότερα για το ραντάρ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.