Σελίδες

14 Ιουλίου 2019

Συνεχίζεται το νεοταξικό σχέδιο της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και επί Κεραμέως.... φυσικά.

Οι υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μίλησαν για το ζήτημα της καθολικής εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, ενώ αναμένονται οι ενέργειες ώστε ναδιαπιστωθεί εάν υπάρχουν δομές και ανθρώπινο δυναμικό για να την υποστηρίξουν.

Σήμερα η κ. Κεραμέως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε: «Θα προβούμε σε ενέργειες με γνώμονα να μη μείνει κανένα παιδί εκτός δομής».

«Στόχος μας είναι κανένα παιδί να μη βρεθεί εκτός δομής», επανέλαβε και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξερχόμενος από το γραφείο της υπουργού, μετά τη δική τους συνάντηση, νωρίτερα σήμερα.

Ακόμη ο κ. Πατούλης τόνισε πως δεν δόθηκε σήμερα κάποια οριστική απάντηση σε ό,τι αφορά την καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, ωστόσο, ανέφερε: «Είμαστε σε σωστή κατεύθυνση».

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Θέλουν τα παιδιά μας από 4 ετών να είναι στα χέρια του νεοταξίτικου κράτους που τους κάνει πλύση εγκεφάλου για διεστραμμένες διαφορετικότητες, πολυπολιτισμούς, προσφυγικά, υποκριτικούς αντιρατσισμούς και αντιφασισμούς και ότι άλλο επιτάσσει η Νέα Τάξη... 

Και φυσικά η κ Κεραμέως που συμμετείχε στην φετινή Μπίλντεμπεργκ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτές τις εντολές.... 

Τα παιδιά μας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια αλλά και περισσότερο χρόνο καθημερινά στα χέρια του ελεγχόμενου κράτους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.