Σελίδες

8 Ιουλίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...!!! (βίντεο)

από το κανάλι Βίντεο Ορθοδοξίας 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ... ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ; ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ; ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ:

1- ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟ 321 Μ.Χ. 

2- ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! 

3- ΙΔΡΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 

4 - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΩΣ ΜΙΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ... 5- ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ: Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (Ψηφιακή Υπογραφή) ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ...

Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ: 

"ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ, ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΕΣ (ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ), ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ" (Ε.Π.Ε. 22, 498). 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.