Σελίδες

9 Μαρτίου 2019

Άρχισαν τα όργανα απόρροια της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών

Γράφει ο Θεοφάνης Θ. Γκατζής
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού
Ethnikosagwn.blogspot.gr

Στις 27 Φεβρουαρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Βεργίνα τηλεόρασης μεταδόθηκε η είδηση ότι σε μερικά χωριά της Δυτικής Μακεδονίας (Ξινό Νερό και Μελίτη Φλώρινας) οι κάτοικοι παρατήρησαν καρφωμένα στις εξώπορτες των σπιτιών τους φυλλάδια που ανέγραφαν, στα σλάβικα και στα ελληνικά, "Αυτονομία της Μακεδονίας''. Αποστολέας ήταν το VMRO OBEDINETA που ήταν παλιά επαναστατική πολιτική οργάνωση των κομιτατζήδων που επεδίωκαν αρχικά την ανεξαρτησία της Μακεδονίας και τον εκσλαβισμό των κατοίκων της, ώστε να ενσωματωθούν μεταγενέστερα στη Βουλγαρία. Πολιτικοί απόγονοι αυτών είναι η σημερινή αντιπολίτευση των Σκοπίων, που ήταν στην εξουσία από το 2006 έως το 2016.

Επιβεβαιώνονται λοιπόν όλοι εκείνοι που θεωρούν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι άκρως επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα καθότι, μεταξύ άλλων συνεπειών, αναζωπυρώνει και τις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.