Σελίδες

29 Μαρτίου 2019

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ*

ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ (ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΟΥΤΟΠΙΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΥΡΑΝΝΙΕΣ, ΨΕΥΔΗ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ κ.α ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ «ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ».


ΑΛΛΑ ΚΑΚΗ ΤΗ ΤΥΧΗ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 

ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑ) 

ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 

ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΤΟΥΡΚΟ, ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΕΙΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,  
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών 
http://amphiktyon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.