Σελίδες

26 Μαρτίου 2019

Ομιλία κ.Νεκτάριου Δαπέργολα ‹‹1821 – 2019: Oι παράξενες περιπέτειες μιας προδομένης επανάστασης››

«1821-2019: Οι παράξενες περιπέτειες μιας προδομένης επανάστασης».

Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας

Η χτεσινή μεγάλη μέρα μάς δίνει μία εξαιρετική αφορμή, για να αφήσουμε επιτέλους στην άκρη τις συνήθεις επετειακές αναφορές και να θέσουμε το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων. Ευκαιρία λοιπόν για μία ιδιόμορφη ιστορική αναδρομή στους 2 αιώνες του (φερόμενου ως) ελεύθερου πολιτικού μας βίου, σε αυτή την πολυδαίδαλη πορεία από το 1821 έως σήμερα κι από τις αλλεπάλληλες ουσιαστικές προδοσίες της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας κατά το πέρασμα των χρόνων μέχρι τον σημερινό θανάσιμο κίνδυνο για την ολοκληρωτική της πλέον ακύρωση.

Ευκαιρία βεβαίως και για μια συζήτηση πάνω σε όλη την πορεία της νεοελληνικής μας σύγχυσης και παρακμής, αλλά και στους δρόμους που ανοίγονται εφεξής μπροστά μας.

Αύριο Τετάρτη 27/3 στις 7 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 183), αλλά και σε ζωντανή μετάδοση (για όσους δεν μπορούν να παραστούν) στην παρακάτω διαδικτυακή διεύθυνση 

Ανακοίνωση Ομιλίας κ.Νεκτάριου Δαπέργολα ‹‹1821 – 2019: Oι παράξενες περιπέτειες μιας προδομένης επανάστασης››

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.