Σελίδες

25 Φεβρουαρίου 2019

Το μεγαλείο δε φαίνεται πάντοτε από τις διακρίσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για try harder
Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη
Δημοσιογραφία

Κάτι που μου δίδαξε η ζωή όλα αυτά τα χρόνια, είναι πως σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Η μαγεία του να βάζεις έναν στόχο και να δίνεις το είναι σου και όλη σου την αγάπη για να φτάσεις μέχρι εκεί. Δεν έχει σημασία τόσο το να κερδίσεις βραβεία και τιμές, όσο το να δώσεις όλη σου την ψυχή σε αυτό που αγαπάς.

Ο σπουδαίος μας ιατρός και επιστήμονας Γεώργιος Παπανικολάου δεν τιμήθηκε ποτέ με το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του τεστ Παπ, όμως αυτό δεν απέτρεψε τη διάχυση των ευεργετημάτων του σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δεν απέτρεψε το γεγονός πως παραμένει ένας δότης ζωής ο οποίος χάρισε τη ζωή στις γυναίκες όλου του κόσμου, ανακαλύπτοντας τη σπουδαιότερη εφεύρεση για τον καρκίνο στον 20ο αιώνα. Διότι η αξία κάποιου δεν κρίνεται μόνο από ένα βραβείο, αλλά από την ωφέλεια που θα έχει το έργο του στον κόσμο.

Τι και αν η αγαπημένη μου Glenn Close δεν κατάφερε για ακόμα μία φορά να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο, αυτό δεν την ακυρώνει από ένα ‘’ιερό τέρας’’ της υποκριτικής. Γιατί μεγάλο δεν σε κάνει μόνο ένα βραβείο, αλλά η κατάθεση ψυχής που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια στο επάγγελμά σου, ο αγώνας σου, η προσπάθειά σου κάθε φορά να γίνεσαι όλο και καλύτερος.

Μιλώντας και για τον εαυτό μου: όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να γίνω ένα μεγάλο όνομα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αυτό που μου δίνει χαρά πως τα άρθρα μου έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί από κάποιους ανθρώπους. Αυτή η χαρά της διαδρομής και της πορείας με κάνουν να αισθάνομαι γεμάτη. Ακόμα και αν γίνω η πρώτη, ακόμα και δεν έρθουν μεγάλα βραβεία και διακρίσεις, ο αγώνας μου με δικαιώνει με άλλους τρόπους. Και είναι βέβαιο πως δε θα σταματήσει ποτέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.