Σελίδες

30 Ιανουαρίου 2019

Πως μας εξαπάτησαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και με την ‘Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Ελλάδος – Σκοπίων’.

Ακολουθεί ένα μόνο παράδειγμα για το πως οι προδότες εθνομηδενιστές ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό. Καταρχάς έφτιαξαν μία συμφωνία η οποία κατοχύρωνε εξαρχής και αποκλειστικώς μειονέκτημα στην Ελλάδα. Επιπλέον την πλάσαραν στον Ελληνικό λαό με ψεύδη.

Οργισθήτε Έλληνες με αυτήν την άγια οργή, διότι η Πατρίδα δεν κερδίζεται στα χαρτιά αλλά με αγώνες πραγματικούς.

Ερώτηση κυρίας Νίνας Γκατζούλη [στο 46:33]: … Η διαδικασία της επιτροπής των βιβλίων ήδη άρχισε. Αυτό δεν ήταν παράνομο;

Απάντηση Άγγελος Συρίγος: Όχι, διότι προβλέπεται ρητώς μέσα. Προσέξτε τι είναι το πρόβλημα. Αυτοί κυκλοφορήσανε ένα χαρτί που στα Ελληνικά έλεγε άλλο πράγμα απ’ ότι έλεγε στα Αγγλικά.

Στα Ελληνικά έλεγε ότι η επιτροπή θα λειτουργήσει όταν κυρωθεί η συμφωνία, και στα Αγγλικά έλεγε η επιτροπή αυτή λειτουργεί από την στιγμή της υπογραφής της συμφωνίας. Ήτανε διαφορετικό το κείμενο, γι’ αυτό δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η επιτροπή αυτή λειτουργεί παράνομα. Προβλεπόταν μέσα ρητώς ότι από της υπογραφής της συμφωνίας λειτουργεί αυτή η επιτροπή. Αν δεν κυρωθεί η συμφωνία, λέει, δεν έχει καμία ισχύ. 

Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.