Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2019

Παυλόπουλος – υπέγραψε το ολοκαύτωμα των Ελλήνων και τίμησε το ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Παυλόπουλε ο Λαός σε παραίτησε. 

Εάν έχει μείνει στο περιφερόμενο προς ανακύκλωση κρέας σου έστω λίγο ίχνος αξιοπρέπειας, μπορείς έστω και αυτήν την στιγμή να παραιτηθείς. 

Είσαι η προσωποποίηση της ντροπής, του ψεύδους, του ραγιαδισμού. Είσαι η προσωποποίηση της προδοσίας. Είσαι το δηλητήριο που θα αποβάλλει από πάνω του ο Ελληνικός Λαός πάση θυσία για να γίνει ξανά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. 
Είσαι πρόεδρος των Εβραίων, όχι των Ελλήνων. 
Είσαι πρόεδρος των ξένων Αιρετικών, όχι των Ορθόδοξων Ελλήνων. 
Είσαι πρόεδρος των εχθρών της Πατρίδος. 
Είσαι πιόνι των μασόνων. 
Είσαι πρόεδρος μιας ψεύτικης «Ελλάδας». Είσαι ο δούρειος ίππος του ψευτορωμαίικου. 

Εσύ η πολυβραβευμένη γλάστρα με τους δήθεν πατριωτικούς λόγους είσαι αυτός που κρατά τα προσχήματα. Μέχρι να μην έχει μείνει τίποτε όρθιο, μέχρι να μην έχουν μείνει άλλα προσχήματα να κρατηθούν. 

Η οργή του Κυρίαρχου Λαού θα πέσει πάνω σου και θα είναι η Δικαιοσύνη του Τριαδικού Θεού. Διότι Εκείνος την λεφτεριά της Πατρίδος την υπέγραψε κι εσύ, άθλιο υποκείμενο, τόλμησες να την αναιρέσεις. 

Τελειώσανε τα λόγια τα πολλά για σένα και για όσους σε στηρίζουνε. Οργή Λαού, Φωνή Θεού. 
*** 

Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.