Σελίδες

20 Δεκεμβρίου 2018

Κρήτη, Τουρκία και υδρογονάνθρακες

Γράφει ο Μιχάλης

Η απόσχιση της Κρήτης είναι ένα θέμα που εξελίσσεται αργά ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ. Έτσι οι σανοφάγοι ψηφοφόροι του Ελλαδιστάν δεν θεωρούν καν ότι υπάρχει θέμα.

Σας πληροφορώ όμως ότι το 2004 καταλάβαμε πέντε τουρκικά νησιά που υπάρχουν γύρω από την Κρήτη! Και φυσικά οι Τούρκοι τα ζητάνε πίσω ΜΑΖΙ με την Κρήτη βεβαίως βεβαίως! Η οποία ανήκει κατά ένα τέταρτο στην Ελλάδα [νομός Χανίων], ενώ στην Βουλγαρία ανήκει ο νομός Ρεθύμνου, στο Μαυροβούνιο ο νομός Ηρακλείου και στην Σερβία ο νομός Λασιθίου.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, το τουρκικό ινστιτούτο Μπαλίμ Μπέρλικ Μπαρίς δημοσίευσε ένα κείμενο του Ümit YALIM Πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Άμυνας, με κάμποσους ενδιαφέροντες χάρτες.

Πολύ γρήγορα θα δούμε και την συνήθη ανακοίνωση της ΕΕ που θα λέει ότι θα πρέπει να τα βρούμε με τους Τούρκους για να προχωρήσει η ειρήνη, η ευημερία και η συνεργασία των λαών στην περιοχή, δηλαδή να αποδεχθούμε στα γρήγορα αυτά που θέλουν οι Τούρκοι ειδεμή υπάρχει και το ΧΡΕΟΣ…

Κατεβάστε όλη την ανάρτηση από εδώ «Κρήτη, Τουρκία και υδρογονάνθρακες».
Το μετέφρασα με την αυτόματη μετάφραση η οποία ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ. Έχει ελάχιστα λάθη σε σύγκριση με την άθλια μετάφραση που γίνεται από τα αγγλικά.
Αν το θέλετε και στα τούρκικα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: «Ege Adalarının Hukuki Statüsü».

Αν δεν βαρεθήκατε ακόμα το απεχθές και εθνικιστικό αυτό θέμα [αφού το Facebok και το Instagram είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα, διδακτικά και δημοκρατικά] μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα «Απόσχιση Κρήτης» όπου έχω μαζέψει οτιδήποτε σχετικό έχει πέσει στην αντίληψή μου.

αιέν αριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.